OFERTA SPRZEDAŻY
Opis:
Mam do sprzedania wspaniały telefon Motorola E8. Telefon jest w dobrym stanie wizualnym oraz technicznym. Motorola posiada kartę gwarancyjną ważną do 14.07.2011r. (przy simlocku na Orange, BL 06.A3) od daty zakupu. Na przodzie telefonu jest naklejona folia ochronna. Bateria w telefonie wytrzymuje 3-4 dni średniego używania. Telefon posiada jedynie parę zadrapań na tylnej klapce która jest pokryta warstwą gumową. Jako gratis świetna karta pamięci 4 GB Kingston, która idealnie współpracuje z tym telefonem. W telefonie został wgrany najnowszy oryginalny soft oraz został wykonany tzw. master clear - telefon działa bardzo sprawnie. Telefon posiada BootLoader 06.A3 NoRSA pozwalający na swobodne tuningowanie telefonu. Na wszelki wypadek dodana kartka z kodem na blokadę sim-lock (która to blokada jest już zdjęta). Dzięki dodanym przeze mnie gratisowo smyczach telefon świetnie się sprawuje jako odtwarzacz muzyki.
Pamięć wewnętrzna telefonu to aż 2 GB, posiada on również profil A2DP co pozwala połączyć z telefonem bezprzewodowe słuchawki bluetooth np. Motorola S9, HT-820 oraz inne.
W skład zestawu wchodzą:
- Telefon Motorola E8,
- Oryginalna bateria BK60,
- Oryginalna Ładowarka,
- Oryginalny Kabel USB ( możliwość ładowania ),
- Oryginalny zestaw słuchawkowy (lewa słuchawka nie gra, zawiera gąbeczki,
- Folie Ochronne 3MK,
- Karta Gwarancyjna z dowodem zakupu,
- Karta pamięci 4GB Kingston z dowodem zakupu,
- Książeczki,
- 2 Płyty CD + jedna z dodatkami do telefonu i backupem oryginalnego (fabrycznego) softa (przyda się do przywrócenia sim-locka),
- Pudełko,
- Kartka z kodem na simlock,
- Świetnie pasujące do telefonu smycze
W razie wątpliwości pytaj, nie chcę później pretensji.
Cena:
Licytacja BCM lub za 150 zł.
Zdjęcia:
Reszta na poniższej aukcji allegro.
Aukcja Allegro:
http://allegro.pl/rewelacyjna-motorola-e8-karta-4-gb-gratisy-bcm-i1329974253.html
Kontakt:
GG, wiad. przez Allegro.