Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
A oto zdjęcie tego motywu.Był on na forum ale już go nie ma (chyba)
Last edited by miki920 on 12 Sep 2010, o 12:29, edited 1 time in total.
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
mnie także zależy na tym motywie. Posiadam Nokie 6300. Proszę o info, gdzie można znaleźć ten motyw bo mnie niestety się go nigdzie nie udało odszukać.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 22 września 2010, o 15:52 ] Po co własną, skoro dotyczy tego samego?
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
nemo333 , ściągnełem (i znalazłem) 2 tyg. temu, ale że szukałeś go przez ten czas dla ciebie idzie
PLUSIK !
pawelooss , Adam i inni : proszę zamknijcie temat i usuńcie to co napisałem
ja go nie szukałem, ja go miałem ale dopiero teraz mam w miare sensownego neta, wczesniej jechałem na pakietach po 100mb z playa i nie miałem jak wrzucić