Blue
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Red
- Code: Select all
jojo87 wrote:czcionka brzydka jak noc, ikony co prawda są ale znając, życie to zaiste nie wszystkie zostały podmienione.
No faktycznie, nie pomyślałem o tym. Screeny mnie zmyliły.pawelooss wrote:motyw zmienia tylko grafiki w menu głównym, a czcionki to już w ogóle nie ruszy.
Sam dział już coś sugeruje. Kolego radzę najpierw przemyśleć sprawę, a dopiero poźniej się wypowiadać.jojo87 wrote:No faktycznie, nie pomyślałem o tym. Screeny mnie zmyliły.
Nie Tobie to oceniać.jojo87 wrote: czcionka brzydka jak noc
Nikogo nie zmuszam, ale mógłbyś oszczędzić mi czytania twoich przemyśleń i wniosków. Te motywy od początku były tylko i wyłącznie przeznaczone na telefony platformy s40v3. Jak pewnie nie wiesz, oryginalne motywy w 5310 nie działają na telefonach starszej generacji.jojo87 wrote:Ogólnie rzecz biorąc nie pobieram bo nie ma po co.
Pein wrote:Kolego radzę najpierw przemyśleć sprawę, a dopiero poźniej się wypowiadać.
Pein wrote:Jak pewnie nie wiesz, oryginalne motywy w 5310 nie działają na telefonach starszej generacji.
Trzeba tworzyć od nowa. Kopiowanie kodu z theme_descriptor.xml nic nie daje.pawelooss wrote:To takie motywy z S40v5 można przeportować, czy trzeba tworzyć od nowa? Może jakiś art?
Pomyślimy. Z resztą tu nie co opisywać. Po prostu trzeba tworzyć motyw od początku bazując na plikach wyciągniętych z oryginalnego motywu.pawelooss wrote:Może jakiś art?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests