![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 15 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Możliwość usunięcia własnoręcznie przyznanych punktów reputacji. |
---|
![]() |
14 Jun 2010, o 23:42 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może się tak zdarzyć, że omyłkowo zamiast plusa daliśmy komuś minusa albo vice versa. Albo z pewnych względów chcemy chcemy usunąć punkt reputacji. Aktualnie userzy nie mają takiej opcji. Co sądzicie o tym aby mieli?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 14 czerwca 2010, o 23:59 ] Nazwy tematów są jak zdania - powinny być pisane z dużej litery. |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Jun 2010, o 00:08 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Świetny pomysł. Naprawdę to by było przydatne. Albo gdy na przykład ktoś w złości postawi komuś minusa, potem się cała sprawa wyjaśni i dobrze by było wtedy usunąć negatywa. Jestem jak najbardziej za
![]() |
![]() |
![]() |
15 Jun 2010, o 06:00 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja również popieram.
![]() |
![]() |
![]() |
15 Jun 2010, o 06:03 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zawsze można do Admina napisać o usunięcie punktów. Ale w sumie, żeby mu gitary nie zawracać... Czemu nie
![]() [ Komentarz dodany przez: ryba: 15 czerwca 2010, o 06:47 ] Moderator także ma taką możliwość. |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 00:43 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK, napisałem i przetestowałem betę takiego rozwiązania. Zarówno w teorii jak i praktyce wszystko działa bardzo dobrze.
Ale sami potestujcie, czy możecie usuwać swoje punkty i (szczerze!) czy możecie usuwać punkty od innych userów. ![]() [ Dodano: 21 cze 2010, o 00:43 ] Aaa - żeby nie było fali, że kasujecie punkty komuś tam dla testu, to najlepiej zróbcie to na tymże poście. ![]() (Ale potem ten plus jednak zostawcie. ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 00:48 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
działa;)
|
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 00:50 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Aaa - żeby nie było fali, że kasujecie punkty komuś tam dla testu, to najlepiej zróbcie to na tymże poście. Jaki plus? A minusowanie także chyba pasowałoby sprawdzić ![]() (Ale potem ten plus jednak zostawcie. ![]() ![]() ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 czerwca 2010, o 00:50 ] Spokojna Twoja rozczochrana - poradzę sobie samodzielnie z takim "wyjątkiem". ![]() ![]() Ty się odpierdziel od moich włosów, uczesane są ![]() [ Dodano: 21 czerwca 2010, o 00:50 ] Usuwanie postawionych minusów działa. A nie mogłoby być tak aby odpowiednia grafika służąca do odejmowania minusów była widoczna tylko i wyłącznie przy naszych ocenach? |
Last edited by jojo87 on 21 Jun 2010, o 00:59, edited 3 times in total. |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 00:53 |
Pola "Powód:" nie trzeba wypełniać, to akurat pozostałość po innej moderatorskiej stronie.
![]() jojo87 wrote: A nie mogłoby być tak aby odpowiednia grafika służąca do odejmowania minusów była widoczna tylko i wyłącznie przy naszych ocenach? Ty myślisz, że tak nie chcę? Ale w sumie wiedziałem, że od razu to zaproponujesz. ![]() Na razie jest tak, w kolejnej wolnej chwili znów nad tym przysiedzę. Ważne, że całość działa. |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 02:42 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Możesz usuwać wyłącznie punkty przyznane przez siebie! O nie! Tak to ja się nie bawię! |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 10:12 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fajnie by było jakby przy komunikacie o usunięciu była opcja "Powrót do przeglądanego postu" tak jak jest to przy dodawaniu repa
![]() |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 10:42 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ciężko kliknąć wstecz?
|
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 11:15 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 12:30 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Agentix wrote: A ciężko kliknąć wstecz? Klikanie "wstecz" nic nie daje, bo reputki po kliknięciu + lub - są już w bazie... Jedyne rozwiązanie to pisać do moda/jr/admina, albo dodanie ujemnego pkt reputacji w innym poście ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 14:22 |
![]() nemo333 wrote: fajnie by było jakby przy komunikacie o usunięciu była opcja "Powrót do przeglądanego postu" tak jak jest to przy dodawaniu repa ![]() Wystarczy poczekać 3 sekundy, autoredirect działa przecież. adam wrote: Jedyne rozwiązanie to pisać do moda/jr/admina, albo dodanie ujemnego pkt reputacji w innym poście ![]() O czym Ty fargolisz? A po co modyfikowałem ten skrypt? Żeby dalej moderatorom coś tam zawracać, czy żeby userzy sami mogli usunąć swoją reputkę? ... [ Komentarz dodany przez: Adam: 21 czerwca 2010, o 13:36 ] sorry, nie zauważyłem twojego postu... Z tym że kombinowałeś coś ze skryptem ![]() [ Dodano: 21 cze 2010, o 14:22 ] jojo87 wrote: A nie mogłoby być tak aby odpowiednia grafika służąca do odejmowania minusów była widoczna tylko i wyłącznie przy naszych ocenach? Chyba się udało. Jakby ktoś mógł screena podesłać, to byłoby fajnie. ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 14:41 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Pozdrawiam adrian219 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 15 posts ] Previous topic | Next topic |
|