Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Chyba nie chodzi Ci o ten u góry, ponieważ ten motyw skompilowałem ja - mam podstawy, by to tutaj napisać po przyjrzeniu się plikowi, który pobieram z linku podanego przez użytkownika Mati91. Podczas tworzenia motywów operuję nickiem xseejay91x, który widoczny jest po dokładnej analizie. Jedyne co w nim zmieniono to nazwa pliku *.thm.
Nie mam w sobie złości w związku z tym, że ktoś wrzuca pracę na "Ovi-Sklep", niemniej jednak wolałbym, abyśmy pozostali dla siebie szczerzy.
Pobrałem motyw z ovi sklepu, nie miej do mnie pretensji ponieważ wyraźnie napisane jest ze to nie motyw mojego autorstwa:) screeny są tylko moje.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
nie nie ma problemu ale z screnow widać że jest robiony na s40v6 a nie wszystkie motywy z v6 działają na v3 a dla pewności ściągnąłem wczoraj i nie działa Czy mógłby ktoś przerobić ten motyw na v3 tzn na 6300
Każdy motyw, który tworzyłem opierałem o zgodność z aktualnie posiadanym telefonem, a więc Nokią X2. Odstępstwem od tej reguły są jedynie te, które stworzyłem przy pomocy serwisu OwnSkin (charakterystyczne dla nich są pozostawione standardowe ikony). Niemniej jednak następne "themesy" będę raczej udostępniał już w różnych wersjach, by zadowolić użytkowników bez podziału na wersję platformy S40.