Co ty pierdzielisz? Miałeś ją w rękach? Ja włożyłem 16GB na której była cała karta muzyki i chodziłopunto2010 wrote:nokia 5220 ogolnie og tylko jak dla mnie zamalo miesjca na muzke ba karty pam. sa tylko do 2gb
nie jest dobra bo ma tragicznie wykonaną obudowę.punto2010 wrote:nokia 5310 jest dobra mój kumpel przez 3lata uzywal i dopiero teraz rozwalil plyte klawiatury
adam wrote:Dobrze grające telefony to: Galaxy S, SGS II, i Samsung Wave. Tyle w temacie.
hubert123454 wrote:Panowie to ma być tani telefon muzyczny do max 200 zł więc jak niektórzy wyskakują z durnymi propozycjami jak filip z konopi (np. Galaxy S, SGS II, i Samsung Wave,iPhone 2g) to niech się zastanowią i przeczytają treść pierwszego postu.
A tak jak mówiłem w tej cenie jednak 5220 najlepszym wyborem będzie.
No już nie przesadzajmy. Jak ktoś nie wymaga wiele to będzie dobrze grać.Viperer wrote:Rozważ to, że nazwaliśmy je telefonami dobrze grającymi. Taka 5220 czy x2-00 to nawet się nie nadaje do słuchania Ripów 64kbps z YT..
hubert123454 wrote:Viperer, kto dzisiaj w tak badziewnym bitrate słucha muzyki minimum 192 to rozsądny bitrate piosenek w formacie mp3.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests