Kiciock, nie potrafisz pobierać ja mam zawsze bardzo dobrą jakość piosenek pobieranych z yt. A na yt jest taki bajer aby zniechęcić aby pobierać szczególnie kanały VEVO mają takie coś że z nich słaba jakość jest pobieranych piosenek.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Viperer, nie mam słuchawek od SE oryginalnych w zestawie nie było ale za to mam dokanałowe panasonica słucham nawet piosenek we flac więc wiem co to jest dobra jakość.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
hubert123454 wrote:Kiciock, nie potrafisz pobierać ja mam zawsze bardzo dobrą jakość piosenek pobieranych z yt. A na yt jest taki bajer aby zniechęcić aby pobierać szczególnie kanały VEVO mają takie coś że z nich słaba jakość jest pobieranych piosenek.
Beka zią.
Jak na ich serwerze jest kiepska jakość pliku, to jak możesz ściągnąć lepszą?
W plikach HD masz AAC i bitrate VBR max 200, a w niższych i mp3 masz VBR max 100 Przy czym ten AAC 200Kb/s nie ma startu do ripu 192Kb/s z CD audio, bo w plikach HD na YT audio jest sztucznie pompowane jak te Twoje pliki mp3 pobieranie.
hubert123454, nie kompromituj się swoją niewiedzą.
Poza tym, nie wiem czy wiesz ale nawet przez właściwości Windowsa można wpisać sobie 320 jako Szybkość transmisji bitów a jakość piosenki się nie polepsza Pozatym, trudno usłyszeć zniekształcenia na słabym sprzęcie, ja na Clip+ i ES18 czasem nie słyszę różnicy między "128" a "320". A na X8 i jakiśtam słuchawkach panasonica to se możesz...