Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Używana E52 w tej cenie. Nic innego nie ma i nie będzie. Bateria to główna zaleta tego telefonu. Odnośnie dotykowych smartfonów, to w najbliższych latach nic się nie zmieni. Zamiast zająć się tym co najistotniejsze, to będą procesory czterowątkowe....itd. Jeden dzień i kolejne ładowanie.
Mój znajomy miał i jakoś mu głośnik nie psuł się i to codziennie muzyki z głośnika słuchał na max a w razie co można się spytać czy mocniejszego nie da się zamontować jeśli głośnik padnie.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
hubert123454 wrote:czy mocniejszego nie da się zamontować jeśli głośnik padnie.
Nie. Nie i koniec!
Nie takie rzeczy w serwisach potrafią robić z fonami jeśli są na prawdę profesjonalnymi serwisami
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Mój syn ma yari i tak jak wyżej napisali ładnie gra i niezłe zdjęcia robi (5mpx), obudowa slider ale nie dotyk. Przedtem miał 595 i trochę cichszy był.