![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 20 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
MyNokia Tool - odczyt IMEI oraz kodu zabezbieczającego, zmiana Product Code. |
---|
![]() |
12 Aug 2010, o 20:51 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posłużę się zrzutami nie potrzeba się rozpisywać.
![]() ![]() po użyciu funkcji testing telefon przejdzie w tryb test mode aby go wyłączyć wyjąć baterię lub użyć do tego phoeniksa/J.A.F-a/NSS pewnie zapytacie dlaczego u mnie test raz się nie udał a więc się w tej chwili naciskałem wszystkie klawisze jakie szło i telefon niby do serwisu ![]() |
Last edited by Gązo5 on 12 Aug 2010, o 20:54, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Aug 2010, o 00:19 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Aug 2010, o 00:36 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Aug 2010, o 00:55 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lifetimer to ilość wygadanych rozmów. W większości telefonów dostępny pod *#92702689# O ile pamiętam opcja znikała w niektórych telefonach (3110c) po aktualizacji FW na nowszy.
Ciekawostką jest że w x3-00 jest i ma się dobrze ( a to już trzecie wydanie FW dla tego modelu) |
![]() |
![]() |
13 Aug 2010, o 08:34 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Supcio program, w końcu coś prostego co mi NSS zastąpi.
|
![]() |
![]() |
13 Aug 2010, o 08:42 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kosmita1993 wrote: Supcio program, w końcu coś prostego co mi NSS zastąpi. Jest jeszcze SPCC http://nokiahacking.pl/simple-product-code-changer-spcc-vt2036.htm ANT Simple http://nokiahacking.pl/another-nokia-tool-ant-simple-vt2035.htm Co do samego programu to powinni dodać jeszcze właśnie możliwość wyprowadzania z test mode a tak to może być ![]() |
![]() |
![]() |
13 Aug 2010, o 10:11 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walkmanowiec wrote: dodać jeszcze właśnie możliwość wyprowadzania z test mode a tak to może być i wprowadzanie w local mode:) |
![]() |
![]() |
16 Nov 2010, o 12:21 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrobiłem spolszczenie aplikacji My Nokia Tool. (to co się dało przetłumaczyłem )
My Nokia Tool PL by Dominik [Mirror + Spolszczenie]: UWAGA !!! Aplikacja może mieć problemy z niektórymi telefonami (Moja wersja PL). UWAGA !!! Wszystkie pytania co do spolszczenia proszę pisać na PW lub gg a napewo uwzględnie je w następnej wersji. |
Last edited by Help3r on 5 May 2014, o 15:10, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
16 Nov 2010, o 21:40 |
kamil_br ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posiadam Nokie N95 z kodem zabezpieczającym, którego nie znam,(nie znam jego przeszłości nawet) próbowałem różnymi opcjami zdjąć ten kod, ale się nie udawało...Ten program poradził by sobie z tym telefonem? który się włącza do pytania o kod zabezpieczający.
|
![]() |
![]() |
16 Nov 2010, o 22:14 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
flash w trybie refurbish pomoze
|
![]() |
![]() |
16 Nov 2010, o 22:23 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można ciut prościej
![]() reset-kodu-blokady-programem-phoenix-vt13482.htm [ Dodano: 16 lis 2010, o 21:23 ] A w tym MyNokia Tool jest Read Code, więc jeszcze szybciej ![]() |
![]() |
![]() |
16 Nov 2010, o 22:44 |
kamil_br ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Można ciut prościej reset-kodu-blokady-programem-phoenix-vt13482.htm Z tego co tu czytam. to wnioskuje że telefon musi być właczony, a ja mam problem, bo moge go właczyć ale najdalej zachodzi do pytania o kod i jest lipa, tak jak by telefon nie działał powiedzmy. |
![]() |
![]() |
16 Nov 2010, o 23:13 |
Czekaj, a w Offline nie da się go włączyć?
|
![]() |
![]() |
16 Nov 2010, o 23:27 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Czekaj, a w Offline nie da się go włączyć? jeśli woła o kod przy innej karcie to tymbardziej zawoła bez karty |
![]() |
![]() |
17 Nov 2010, o 00:29 |
Aha, no to rifurbesz w ded fon
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 20 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)