![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » MyPhone |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
myPhone DuoSmart problem z baterią |
---|
![]() |
20 Apr 2014, o 19:49 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W moim myPhonie DuoSmart pojawił się dziwny problem z baterią, a mianowicie: telefon pod ładowarką bateria ma na oko około 30%,odłączam od ładowarki spada do jakiś 20% po chwili wyświetla komunikat że zostało 15%, kiedy indziej wskaźnik baterii na jakieś 40% pod ładowarką oglądam coś na YT odłączam ładowarkę spada poziom naładowania po chwili oglądania YT komunikat, że 15% baterii, co robić? Zainstalowałem program bateria by mieć procentowe wskazanie tam identyczne wskazanie tylko dokładniej widać o ile procent spadło. Co robić? Telefon mam od listopada (jak był w biedronce) ani razu nie robiłem resetu do stanu fabrycznego i nie mam za bardzo ochoty robić hard resetu .
|
Last post |
![]() |
![]() |
20 Apr 2014, o 19:54 |
Navia -
|
Na chwilę obecną musisz chyba zrobić ten reset. Jeśli to nie pomoże to gwarancja o ile jest ważna.
|
![]() |
![]() |
20 Apr 2014, o 20:08 |
Ale ile potem ustawiania :-(
Ale jakbym już miał robić to może bym znalazł motywację do wgrywania softu od Waltona |
![]() |
![]() |
21 Apr 2014, o 00:34 |
Navia -
|
wook wrote: Ale ile potem ustawiania :-( Chyba można zrobić jakąś kopię zapasową na wszelki wypadek? |
![]() |
![]() |
21 Apr 2014, o 09:56 |
Grot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym zajrzał już do dokumentacji, czy gwarancja obejmuje baterię, a jak tak to na ile.
Co do resetu - aż tyle tego chyba nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
21 Apr 2014, o 16:26 |
Po resecie musiał bym ponownie rootować wymieniać dzwonki fabryczne, wgrać aplikację itd.
|
![]() |
![]() |
21 Apr 2014, o 16:59 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Apr 2014, o 19:50 |
Rootowałem w grudniu jakieś 2 tygodnie od zakupu więc dość dawno. A Rootowałem tylko by wywalić fabryczne dzwonki i wstawić w ich miejsce nokiowe, jeszcze by używać gamechi w Hill climb Racing
|
![]() |
![]() |
24 Apr 2014, o 15:55 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie w galaxy mini 2 również był tak problem i również sądziłem że to bateria, ale okazało sie że to wina uszkodzonego gniazda usb ;__;
W xperii M miałem podobnie to cała płyta poszła do wymiany ![]() Chyba ładowarka Nokia ac-10e którą ładowałem i ładuje nadal mini 2 i xperie M tak je zniszczyła ![]() |
![]() |
![]() |
24 Apr 2014, o 19:09 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL wrote: Chyba ładowarka Nokia ac-10e którą ładowałem i ładuje nadal mini 2 i xperie M tak je zniszczyła zmień ładowarkę, u mnie działa dobrze a ładuję nią wszystko co ma takie gniazdko.![]() |
![]() |
![]() |
24 Apr 2014, o 19:33 |
Rozładowałem do wyłączenia i naładowałem na wyłączonym do pełna i się naprawiło nie skacze tak poziom naładowania.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » MyPhone |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)