Już pisałem kilka razy gdzie świadczę usługę podpisywania Jak chcesz to pisz tam.HitFan wrote:jojo87, to podrzucę Ci mój cert i mi podpiszesz, ok?
Czemu nie, ale tak jak wyżej napisałem.michero wrote:A nie może wam jojo87 podpisać tej aplikacji?
Uparł się bo widzę, że instalka przeznaczona jest także dla S60v3. Zresztą nie tylko to o niej widzę Jak i gdzie - nie pytajcieHitFan wrote:on się uparł, że na S60v3 też jest
Nie działa bo nie chce się zainstalować. Niby przy złamanym systemie nie powinny wyskakiwać błędy związane z certyfikatem, odpaliłem na swoim telefonie patch InstallServer i próbowałem uruchomić tą niepodpisaną instalkę, albo ten patch jest skopany albo na prawdę nie radzi sobie z tą instalką... Bądź co bądź po odpowiednim podpisaniu wszystko się instaluje.HitFan wrote:chociaż na trzech telefonach nie działa, a przy złamanym systemie nie ma prawa wyskoczyć jakikolwiek błąd z wyrazem "ceryfikat"
Je jednak twierdzę, że jest. Zapraszam wszystkich chętnych do tematu o którym pisałem poprzednio nie raz. Przy próbie uruchomienia instalki nie będziecie mieli informacji o przeznaczeniu pliku na inną platformę bo sama instalka jest także przeznaczona dla S60v3. Tak w ogóle to ma wspólnego przeznaczenie instalki na konkretną wersję Symbiana z certyfikatem? Tego chyba nie powinno się mieszać.czaro1514 wrote:Aplikacja na pewno nie jest przeznaczona na S60v3 powód ... dla born2die i u HitFan nie działa , ponieważ wyskakuje im Ograniczenie przez Cert.
jojo87 wrote:Już pisałem kilka razy gdzie świadczę usługę podpisywania Jak chcesz to pisz tam.
Potwierdzone? Czy ja coś przegapiłem? Zaręczam Ci:HitFan wrote:udowodnić Ci to, co jest oczywiste i potwierdzone
jojo87 wrote:Niby przy złamanym systemie nie powinny wyskakiwać błędy związane z certyfikatem, odpaliłem na swoim telefonie patch InstallServer i próbowałem uruchomić tą niepodpisaną instalkę, albo ten patch jest skopany albo na prawdę nie radzi sobie z tą instalką... Bądź co bądź po odpowiednim podpisaniu wszystko się instaluje.
Zapraszam Ciebie do tego tematu a otrzymasz już podpisaną instalkęMarciNXM wrote:Nie chce mi się ściągać programu i znowu wyrabiać certa...
adrian219 wrote:dajcie certyfikat jojo87, a on Wam podpiszę i wszystko będzie jasne
Żeby była jasność, podpisuję tylko w w/w temacie. W tym przypadku zrobiłem wyjątek dlatego aby mój temat z działającym plikiem nie trafił niepotrzebnie do kosza.adrian219 wrote:Przy podpisanej instalce od jojo87 moim certyfikatem na 5530XM wszystko działa bez problemu.
Please Login or Register, to see this Content
jojo87 wrote:Niby przy złamanym systemie nie powinny wyskakiwać błędy związane z certyfikatem, odpaliłem na swoim telefonie patch InstallServer i próbowałem uruchomić tą niepodpisaną instalkę, albo ten patch jest skopany albo na prawdę nie radzi sobie z tą instalką...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests