![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Paczki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 32 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Użytkowe] MyPhone |
---|
![]() |
11 Apr 2011, o 13:44 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A nie może wam jojo87 podpisać tej aplikacji? Bo jeśli jemu działa to znaczy, że działa. Tak na moje
|
Last post |
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 13:56 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero, ale on testuje na S60v5, a aplikacja jest na tą platformę przeznaczona, ale on się uparł, że na S60v3 też jest, chociaż na trzech telefonach nie działa, a przy złamanym systemie nie ma prawa wyskoczyć jakikolwiek błąd z wyrazem "ceryfikat"...
|
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 16:19 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aplikacja na pewno nie jest przeznaczona na S60v3 powód ... dla born2die i u HitFan nie działa , ponieważ wyskakuje im Ograniczenie przez Cert.
Osobiście testowałem aplikację z twojego Uploadu i Uploadu Aero12 na 6730c również wyświetlał się komunikat Ograniczenie Przez Certyfikat a mam Shackowanego Symbiana , więc podpisałem obie aplikacje swoim Certem no i po wybraniu pamięci gdzie aplikacja ma się zainstalować wyskakuje komunikat : Nie można instalować. Wierzymy ci że aplikacja działa na twojej 5800 ale to jest jednak S60v5 , albo aplikacja nie działa na FP2. |
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 16:21 |
czaro1514, na N95 8GB (FP1) też nie rusza
![]() |
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 22:01 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: jojo87, to podrzucę Ci mój cert i mi podpiszesz, ok? Już pisałem kilka razy gdzie świadczę usługę podpisywania ![]() michero wrote: A nie może wam jojo87 podpisać tej aplikacji? Czemu nie, ale tak jak wyżej napisałem.HitFan wrote: on się uparł, że na S60v3 też jest Uparł się bo widzę, że instalka przeznaczona jest także dla S60v3. Zresztą nie tylko to o niej widzę ![]() ![]() HitFan wrote: chociaż na trzech telefonach nie działa, a przy złamanym systemie nie ma prawa wyskoczyć jakikolwiek błąd z wyrazem "ceryfikat" Nie działa bo nie chce się zainstalować. Niby przy złamanym systemie nie powinny wyskakiwać błędy związane z certyfikatem, odpaliłem na swoim telefonie patch InstallServer i próbowałem uruchomić tą niepodpisaną instalkę, albo ten patch jest skopany albo na prawdę nie radzi sobie z tą instalką... Bądź co bądź po odpowiednim podpisaniu wszystko się instaluje.czaro1514 wrote: Aplikacja na pewno nie jest przeznaczona na S60v3 powód ... dla born2die i u HitFan nie działa , ponieważ wyskakuje im Ograniczenie przez Cert. Je jednak twierdzę, że jest. Zapraszam wszystkich chętnych do tematu o którym pisałem poprzednio nie raz. Przy próbie uruchomienia instalki nie będziecie mieli informacji o przeznaczeniu pliku na inną platformę bo sama instalka jest także przeznaczona dla S60v3. Tak w ogóle to ma wspólnego przeznaczenie instalki na konkretną wersję Symbiana z certyfikatem? Tego chyba nie powinno się mieszać. |
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 22:32 |
jojo87 wrote: Już pisałem kilka razy gdzie świadczę usługę podpisywania ![]() Nie będę się rejestrował na innym forum tylko po to, żeby udowodnić Ci to, co jest oczywiste i potwierdzone... |
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 22:43 |
HitFan wrote: udowodnić Ci to, co jest oczywiste i potwierdzone Potwierdzone? Czy ja coś przegapiłem? Zaręczam Ci:primo, po odpowiednim podpisaniu aplikacja działa na Nokiach S60v5 secundo, instalka jest przeznaczona także na S60v3, widzę to jasno i klarownie! |
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 22:45 |
Widzę to jasno i klarownie, że na trzech telefonach program wywala błąd certyfikatu, który nie ma prawa się wyświetlić w złamanym systemie, co ewidentnie informuje, że aplikacja nie może działać...
|
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 22:53 |
HitFan, ja Ciebie proszę. Zacznij czytać uważnie posty a dopiero wtedy komentuj:
jojo87 wrote: Niby przy złamanym systemie nie powinny wyskakiwać błędy związane z certyfikatem, odpaliłem na swoim telefonie patch InstallServer i próbowałem uruchomić tą niepodpisaną instalkę, albo ten patch jest skopany albo na prawdę nie radzi sobie z tą instalką... Bądź co bądź po odpowiednim podpisaniu wszystko się instaluje. [ Dodano: 11 kwietnia 2011, o 22:53 ] Dopowiadam: nie dość, że się instaluje to działa ![]() |
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 23:07 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To do du** że trzeba podpisywać pomimo całkowicie złamanego softu ;/ Nie chce mi się ściągać programu i znowu wyrabiać certa...
|
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 23:09 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę Was, dajcie certyfikat jojo87, a on Wam podpiszę i wszystko będzie jasne... Nie mam S60v3, więc nie mam jak spróbować. Przy podpisanej instalce od jojo87 moim certyfikatem na 5530XM wszystko działa bez problemu.
Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
11 Apr 2011, o 23:30 |
MarciNXM wrote: Nie chce mi się ściągać programu i znowu wyrabiać certa... Zapraszam Ciebie do tego tematu a otrzymasz już podpisaną instalkę ![]() http://forumnokia.pl/poszukiwalnia-f53/podpisywanie-instalek-symbianowych-na-zamowienie-t20912.html adrian219 wrote: dajcie certyfikat jojo87, a on Wam podpiszę i wszystko będzie jasne adrian219 wrote: Przy podpisanej instalce od jojo87 moim certyfikatem na 5530XM wszystko działa bez problemu. Żeby była jasność, podpisuję tylko w w/w temacie. W tym przypadku zrobiłem wyjątek dlatego aby mój temat z działającym plikiem nie trafił niepotrzebnie do kosza. |
![]() |
![]() |
12 Apr 2011, o 01:26 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziwny ten wasz dialog, ale nic dziwnego, bo jojo jest strasznie uparty.
![]() Wyraźnie widać po postach, że ta wersja na S60v3 nie rusza, nie ważne co wyskakuje w tym tajemniczym programie, którego rezultatami się kierujesz, jojo87. Wypróbujcie te wersje (v2.52): |
![]() |
![]() |
12 Apr 2011, o 09:45 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87 wrote: Niby przy złamanym systemie nie powinny wyskakiwać błędy związane z certyfikatem, odpaliłem na swoim telefonie patch InstallServer i próbowałem uruchomić tą niepodpisaną instalkę, albo ten patch jest skopany albo na prawdę nie radzi sobie z tą instalką... Tyle że ona jest podpisana. ![]() |
![]() |
![]() |
12 Apr 2011, o 17:24 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wersja od jonny-iego działa w 100% bez żadnych ceregieli.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Paczki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)