by Beny Kuleczka » 11 Jul 2022, o 21:52
Śmiało mogę polecić sklep
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
.
Tylko nie wykupcie wszystkiego
[ Dodano: 11 lip 2022, o 21:52 ]Witajcie.
Bardzo niepokoi mnie zachowanie mojej n808. Minął rok, od kiedy ją z "flashowałem" dzięki waszej pomocy i wszystko chodziło bez zarzutu do momentu, jak rozpętała się ta zawierucha za wschodnią granicą. Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie, że ma to z tym jakiś związek. Od marca/kwietnia (mniej więcej), telefon sam się resetuje, zwiesza (nie reaguje na dotyk na panelu). Jak go zresetuję i ponownie się uruchomi, to przestaje działać panel dotykowy, natomiast działają przyciski fizyczne (słuchawki czerwona, zielona, wstecz). Jak włączę przycisk zasilania (czerwony) i chcę wyłączyć telefon, to nie jestem w stanie, bo panel nie reaguje. Mam ochotę palnąć nim o ziemię.
Jedynym ratunkiem, jaki skutkuje, jest wyplucie baterii i ponowne uruchomienie telefonu. Wtedy zaczyna działać normalnie- przynajmniej przez jakiś czas. Nie ma dnia, żebym nie musiał tej czynności powtarzać. Jest to, tak irytujące, że brak mi słów. Próbowałem go skanować WinDefenderem, ale nic nie wykrył, więc nie wiem, co można jeszcze zrobić. Przypuszczam, że antywirusy na symbiana nie działają już. Jakieś grubsze zabawy z telefonem, jak na samym początku po zakupie, wolałbym uniknąć.
Mój znajomy w Niemczech pracuje jako inżynier w firmie pod Mercedesa i mówił mi ostatnio, że "Kasperski", którego używali w firmie, przeprowadził jakiś atak, co sparaliżowało im prace.
Czy może mieć, to jakiś związek z tym, co się dzieje na Ukrainie- atak cybernetyczny?
Czy wam działa wszystko (w symbianie) bez zarzutu?
Mój "flash" jest powiązany ze wsparciem, tej rosyjskiej strony
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content