![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 48 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
N95 MODPACK by kosmita1993 |
---|
![]() |
9 Feb 2012, o 15:14 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam rompatchera
po odinaslowaniu rompatchera jest to samo wyskakuje "nie mozna zainstalowac skladnik wbudowany" ma ktos pomysł ? |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Feb 2012, o 01:41 |
andrzejek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam 1 pomysł zrób to co ja hard reset i po problemie to samo miałem ale hard reset mi pomógł i teraz jest elegancko
![]() ![]() [ Dodano: 11 lut 2012, o 00:41 ] ale i tak restartuje fona i wchodzę do rom patchera i nie mam żadnego patcha na V zielone tak jak powinno byc co sie dzieje ?? prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
15 Feb 2012, o 21:07 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niestety hard reset nie pomogl , wgywalem nawet softa
dalej pisze ze skladnik wbudowany ;/ |
![]() |
![]() |
17 Feb 2012, o 13:11 |
andrzejek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lnku własnie próbowałem zainstalowac przez hard reset ale teraz mi nic to nie dało zrobiłem tak : pierw hard reset a odrazu zrobiłem formatowanie pamięci wewnętrznej telefonu i to mi zadziałało jeszcze po formatowaniu pamięci zrobiłem jeszcze raz hard reset i jakos zadziałało spróbuj może ci to pomoże
|
![]() |
![]() |
19 Sep 2012, o 18:12 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
można mirror ?
|
![]() |
![]() |
19 Sep 2012, o 19:33 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2012, o 10:40 |
![]() |
![]() |
30 Dec 2012, o 11:16 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 Jan 2013, o 13:12 |
Usunięte rzeczy które nie działały na E51:
Quote: - AIPluginDefinition (usunięcie wpisów ATG); - Modyfikacja klawiszy Multimedia i Galeria (galeria - Image Exchange, multimedia - X-Plore) - KastorUI; - OpTextTrick - remoteSIM; - SplashScreen; - Theme Effects - Kastor UI; ( Usunąłem kastora aby bezkomplikacji można zainstalować pełne efekty [DominiK]) - C2ZBIN; - ROMPatcher+ 2.3 PL (bez okienka przy starcie);(Przy hackowaniu antywirusem od razu instalujemy RomPatcher+ 3.1 więc stwierdziłem że jest to nie potrzebna aplikacja) - AllowRenameFolders; - DisableCameraSounds; - DisablePopupFader; - Filemanager; - LockPhone2Restart; - Zmiana info o FW; Quote: N95 Modpack by kosmita1993 - Edit for E51 by DominiK Lista patchy: - Czionka Aurelius dla FontRouter; - Dostęp do plików systemowych menedżerem plików; - Memory Card Indicator; - Opera Mobile 12 pod klawiszem "0"; - Poprawa jakości robionych zdjęć - mniej szumów i lepsza ostrość; - ( Wersja dla E51 - Edit By DominiK) - Przyśpieszenie odtwarzacza (odtwarzacz szuka muzyki w E:\Music); - Usunięte ikony "My Nokia", "Udostępnianie Online", "Sklep muzyczny"; - WlanSnifferPlugin; - Zmiana dźwięku startowego; - Zmiana ekranu startowego; Patche dla ROMPatcher: - ChangeShutdownImage; - ClosedContentListOff; - MenuCircle_n95; - NoProfileName; - Open4All RP+; INNE: Zwiększenie pamięci telefonu o 5 mb: - usuń aplikację "+5MB na dysku C" poprzez menedżer aplikacji; APLIKACJE: - FontRouter + czcionka Aurelius; - JBak TaskMan 1.36 PL by the_naturat_com; Download: [ Dodano: 5 sty 2013, o 12:12 ] Uwaga ! Instalator ma jeden mały błąd. Przy instalacji trzeba zaznaczyć tylko aplikacje Jbak TaskMan 1.36 PL aby się zainstalowała , reszta działa normalnie , jak będę miał wieczorem czas to przebuduje instalke tak aby działała poprawnie ![]() Instalator jest podpisany więc można spróbować zainstalować na Nie złamanym systemie ![]() |
Last edited by Help3r on 5 Jan 2013, o 16:18, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
5 Jan 2013, o 13:32 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 Jan 2013, o 15:20 |
HitFan, Mod działa z Operą Mobile 12 , zaraz zmieniam nazwę w poście.
fast-with-style-for-e51-modpack-zwiekszajacy-wyglad-oraz-wydajnosc-vt27817.htm <- Tutaj oficjalny temat z aktualną wersją tego dzieła dla E51 ![]() |
Last edited by Help3r on 5 Jan 2013, o 16:17, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
18 Jul 2013, o 14:30 |
gruszka238 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie mozna zainstalowac skladnik jest wbudowany" W czym tkwi caly problem ? Dodam ze Nokia N95
|
![]() |
![]() |
18 Jul 2013, o 19:53 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Być może tak potężny modpack działa dobrze jedynie na świeżo sformatowanym systemie.
|
![]() |
![]() |
19 Jul 2013, o 09:04 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gruszka238, Rozpakuj plik smartsis'em i wrzuć pliki ręcznie.
|
![]() |
![]() |
26 Nov 2013, o 20:22 |
arae6677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadziała na noki E51 z softem 300.34.56 ?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 48 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)