Witam,
Chciałbym się dowiedzieć, który z tych modeli jest lepszy i dlaczego? Jakoś ten telefon mi się spodobał, miałem dzisiaj w ręku oba modele, ładnie grają, zdjęcia też niczego sobie i w ogóle dużo modyfikacji pod obie są.
Rafciu517 wrote:brak szybki ochraniającej wyświetlacz (wyświetlacz jest na wierzchu więc go można łatwo uszkodzić)
Rafciu517 wrote:brak osłony aparatu
hoppek wrote:Powaga? Nie zauważyłem, żeby ten wyświetlacz był na wierzchu.
hoppek wrote:A jak ze stabilnością telefonów?
HitFan wrote:N95 bezpieczniejsza jeżeli chodzi o modyfikacje - wyjmowalna karta pamięci
N95-8GB więcej RAMu, nowszy system (9.2, a nie 9.1), Większy wyświetlacz, IMO ładniejszy.
Rafciu517 wrote:Tu jest problem, bo to symbian
Rafciu517 wrote:Ja nie mam takich problemów, wysyłanych może być max. 999, a poza tym pamięć wbudowaną (C:) staram się utrzymać na poziomie 50MB wolnych, także ja nie mam z tym problemów (w ogóle to nie wiem czy da się zapchać pamięć wiadomościami jak w S40)...
hoppek wrote:Tyle, że smsy i aplikacje trzymałbym na telefonie, a reszta na karcie pamięci.
W sumie to problemu nie powinno być...hoppek wrote:Znalazłem N95 z pełnym kompletem, ale smokiem na T-Mobile za 250zł. Bez problemu w serwisie zdejmą?
hoppek wrote:Miałem 5800 i na niej miałem ponad 4000 smsów z czego ponad 2k odebrane i ponad 2k wysłane i dobrze chodziła, to samo było z 6760s.
Lechu92 wrote:N95-2 ma większy wyś. i to także jest duży +.
Lechu92 wrote:W n95-2 nie masz karty pamięci.
hoppek wrote: W ogóle N95 8GB jest droższa, dlaczego tak? Za co się płaci w tym modelu?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests