![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 42 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Naginam pod prąd. LG GT(R)540. |
---|
![]() |
22 Sep 2011, o 20:28 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Procesory są chyba te same.
![]() U mnie dopiero przy OC na 892MHz telefon zamiera. Bateria trzyma mi max 24h (CM7). Mam dane i synchro włączone 24h ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 20:40 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie drażnij mnie pan
![]() też se kupie... do marca będe miał ![]() |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 20:50 |
pleb0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@hoppek mimo ze ma oporowy ekran to bardzo dobrze dziala dotyk
![]() |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 20:52 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
głupio pisze mi się na pojemnościowych
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 20:55 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, DO KŁA DNIE. Przy alfanumerycznej na oporowym przykładam palec i duszę leciutko tyle razy ile mi trzeba, a na pojemnościówce chyba bym się pochlastał gdybym musiał odrywać palec za każdym razem.
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 20:59 |
oporówka ma wielką zalete - ryski można robić ze wszystkiego... do huaweia szukałem rysika ale nic w sensownej cenie nie było...
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 21:02 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333, przydatne na lekcjach. Łatwo skitrać fona za zeszytem, udawać, że się pisze i śmigać wyłączonym długopisem po ekranie.
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 21:14 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Bateria trzyma mi max 24h (CM7). Mam dane i synchro włączone 24h Czyli mi się bateria psuje albo trzeba ją skalibrować... |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 21:20 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A cio to jest ten cały Androjd?
PS: Nawet 6300 trzymała dłużej niż 1 dzień. Dotykowce w tym względzie to porażki. E52 trzyma mi tydzień i nikt tego nie przebije! ![]() |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 21:29 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Dotykowce w tym względzie to porażki. E52 trzyma mi tydzień i nikt tego nie przebije! Moja 5800 na wgiętej (tak mam wgięcie w baterii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 21:31 |
boczkens wrote: nemo333, przydatne na lekcjach. Łatwo skitrać fona za zeszytem, udawać, że się pisze i śmigać wyłączonym długopisem po ekranie. w piórnik też można... testowane ![]() ale jednak wiarygodniej wygląda pół lekcji pisania w zeszycie jak pół lekcji grzebania w piórniku ![]() |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 21:32 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hm, ja na swojej xperi x8 też bawiłem się w oc, menu 3d i inne pi***ołki, problem się zaczął, gdy musiałem co 1 dzień ładować baterię ( bez używania), a co 15 godzin, gdy tylko grałem. Usunąłem wszystkie zbędne "bajery" nie brakuje mi ich, jedynie gdy gram w coś bardziej wymagającego to oc idzie w górę.
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 22:37 |
jacacity ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem co jest grane z tym droidem ,ale unikałem tego cholerstwa jak ognia razem z tymi przeklętymi dotykowymi smartfonami ; no i teraz sprzedaję moją E52 i jakimś dziwnym trafem już dwa androidy zmieniłem w tym miesiącu nie licząc hułweja od wojewódzkiego.
No to ja się pytam , co tu jest grane ? |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 22:42 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie wiem o co Ci chodzi.
Może niczego od telefonu nie wymagasz? (zapewne zaprzeczysz i określisz się mianem BZU - bardzo zaawansowanego użytkownika) |
![]() |
![]() |
22 Sep 2011, o 22:47 |
jacacity ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgadzam się ,nie wiesz o co mi chodzi...
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 42 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)