boczkens wrote:nemo333, przydatne na lekcjach. Łatwo skitrać fona za zeszytem, udawać, że się pisze i śmigać wyłączonym długopisem po ekranie.
w piórnik też można... testowane ale jednak wiarygodniej wygląda pół lekcji pisania w zeszycie jak pół lekcji grzebania w piórniku
Ja polecam mój sposób chowania fona(mam 6300) jak siedze to robi mi sie fałdka w spodniach przy rozporku.Wystarczy włożyć tam fona, przykryć potem bluzką i nikt sie nie skapnie.
Last edited by rycho2009 on 23 Sep 2011, o 07:31, edited 1 time in total.
Jeśli pomogłem daj + Moje telefony: SGH X200 Tuning Nokia 6300 Hacking:)
fajny telefon tyle że on trochę cegłowaty jest ale android na ogół spoko jest a po drugie jaką wersję androida masz po wgraniu tego Rom'a ?
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
u mnie na huaweiu na launcherze ex na 3 pulpitach miałem widget planu zajęć, widget playera mp3, widgety baterii i sygnału i kilka skrótów, środkowy pulpit wolny a na dolnym pasku wiele rzeczy pododawanych