Polscy Artyści - Pokonamy Fale Video - Bella Video- Co za dzień Ich Troje - We Play In Team Ich Troje - Powiedz Łzy - Puste Słowa Video - Fantastyczny Lot Baciary - Aniele
Jesli dobrze kojarze zespol video, to jego wokalista byl w reality show 'dwa swiaty', ktory byl polsatowska odpowiedzia na pierwszego big brothera:) ot, taka ciekawostka. Co do tematu to wy tak powaznie z akurat takimi tytulami? Ja dodam pare ze swojego podworka, czyli hh i reggae. Metrowy - zajawka Miuosh - ciepuo Ostr - kochana polsko Łona - nie sluchac przed 2050 Pezet - refleksje Kaliber 44 - film Paktofonika - jestem bogiem Pokahontaz - adrenalina Ras luta - mama Sweet noise ft edyta gorniak - nie bylo. Generalnie moglbym wymieniac i wymieniac:)
Polskich mało słucham, ale jak już co to według mnie największe hiciory polskie w ostatnich latach to :
Afromental - Radio Song Łzy - Narcyz Boys - Wolność ( zgadzam się wasiesto ) Liber & Sylwia Grzeszczak - Kiedy znajdziemy się na zakręcie Doda - Nie daj się Feel - A gdy jest już ciemno
Ras Luta - Jeśli słyszysz Ras Luta - Czas by świecić Grubson - Na szczycie 15 Minut Projekt, Sokol, Anna Szarmach - Najdłuższy Chillout W Mieście 3oda Kru - Czambalimbe Ras Luta - Miłość w każdym domu 3oda Kru - Chillout Abradab - szukam cię pod swój rytm Marika -Siła ognia Andrzej Rybiński - Za każdą cenę Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat i jeszcze wiele wiele innych
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
bas tajpan - muszę odejść bas tajpan - jestem sobą miuosh - nie mów mi miuosh - postęp WSRH - kilka prostych prawd WSRH - otis driftwood PIH - Brutalna Leksyka fatum crew - do końca naszych dni to na razie tyle, dużo można byłoby wymieniać...
Ja z polskich to uważam że najlepsza jest najnowsza płyta Happysadu. (innych nie słuchałem ale właśnie mi się na fona zgrywają więc nadrobie niedługo zaległości )
Wikipedia wrote:Lista Utworów: 1.Ciało i rozum 2.Mów mi dobrze 3.Kostuchna 4.Taką wodą być 5.Nie ma nieba 6.Pętla 7.Pani K 8.W piwnicy u dziadka 9.Made in China 10.Sami sobie 11.Lęki i fobie 12.My się nie chcemy bić