Witam mam do pokazania nową modyfikację pod tytułem Android 7.6 . Mam problemy z screenshotami . Proszę o pomoc . Proszę o wyrazanie opini oraz wzkazywanie poprawek . I jeszcze jedno ja się podoba to daj
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podoba sie daj Patche do C2-01 Moja specjalnosc
vinncento otrzymał za ten post 2 punkty reputacji od 2 użytkowników:
A już miałem usunąć temat... No cóż, nie wiem na jakiej podstawie możemy wyrażać opinie, nie ma screenów, ale za to jakiś śmieszny filmik z recenzją, umiesz robić patche a nie możesz sobie poradzić ze screenshotami? Oj, kiepsko.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodaj jakieś screeny, bo jak oceniać i dać Ci plusa, jak nie wiadomo co stworzyłeś.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs