COKURWA? XDhubert123454 wrote:Krzysiek_PL, 512 to nie jest mało ramu jak na taki telefon, moja x8 ma ma nie całe 256mb, a do płynnego działania androida jb wystarcza spokojnie 512mb więc Sola nie jest taka zła moim zdaniem.
Tak samo mówiłem prawie 2 lata temu kupując LwW że nie będę chciał większego fona bo to za duża cegła itp itd. W momencie kiedy matka zwinęła mi sprzed nosa Neo V którą miałem przez dzień i po kupnie L610 ciągle myślę nad sprzedaniem czegoś i kupnem conajmniej 3.7 cala. Jak już raz spróbujesz większego ekranu to nie wrócisz do czegoś mniejszego z własnej woli.hubert123454 wrote:Krzysiek_PL, 3,7 to nie taki mały ekran ja w Xperii X8 mam 3 i nie narzekam, a jak chcesz coś z wielkim ekranem to kup sobie Samunga Galaxy SII i nie rozważaj innych propozycji w takim razie gdyż dla ciebie to będzie najlepszy wybór.
hubert123454 wrote:widgety zazwyczaj zamulają fona nawet tego najlepszego i jak dla mnie widgety są zbędne.
nemo333 wrote:Zwłaszcza że Krzysiek ma HTC 8S który ma 4 cale ekranu i pewnie już się przyzwyczaił do większego ekranu tak jak ja na Lumii.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests