Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Mam Zetke, i polecam. Dobry hajs, parametry i wsparcie. Ma miec lizaczka 5.0. szukalem czegos w podoobnych parametrach nic nie ma. Nawet w sieci nic nie mogli mi zaproponowac lepszego... Więc jak najbardziej polecam
Jak coś z WP to może Lumia 620? Kumpel sobie chwali, jedynie na co narzeka, to brak SwiftKey, po przesiadce z SGS.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 kwietnia 2015, o 01:14 ] Ale w WP8 też jest a'la słajpowa klawiatura.
[ Komentarz dodany przez: hoppek: 21 kwietnia 2015, o 06:34 ] Ale jemu nie chodzi o funkcjonalność swype, tylko o samo działanie słownika. Dodawanie wyrazów odbywa się błyskawicznie i klawiatura uczy się od razu stylu pisania użytkownika, dzięki czemu później można klepać bardzo szybko jakiś tekst.
Last edited by hoppek on 21 Apr 2015, o 00:35, edited 1 time in total.
LG G2 mini, Xperia T3 i Xperia Z - w te modele bym celował, z naciskiem na Zetkę Miałem ją dwukrotnie - w fiolecie i czerni i naprawdę super telefonik Bateria ujowa, ale to w każdym smarcie prócz LGków, bo tam baterie są naprawdę super.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs