![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Hobby |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 32 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nasze kolekcje modeli |
---|
![]() |
23 Jan 2016, o 13:45 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: A tak na poważnie, to nikt nie zbiera żadnych modeli? No ja nadal te autka z prl-u zbieram w polowie jestem ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Jun 2016, o 18:57 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wspomniane foto
![]() [ Dodano: 27 sty 2016, o 17:16 ] Trochę odbiegając od tematyki rajdowej chciałem przedstawić prezent od Subaru Polska, który otrzymałem w połowie stycznia. Jest to Subaru Outback EyeSight. Autko jest plastikowe i w skali większej niż 1/43. Niemniej to bardzo miła pamiątka. Prezentuje działanie jednej z funkcji technologii EyeSight. Po szczegóły standardowo zapraszam na bloga. ![]() ![]() Więcej szczegółów i zdjęć: Nietypowy prezent [ Dodano: 6 lut 2016, o 20:54 ] Impreza 555 na blogu, zapraszam do lektury: ![]() Bez cenzury [ Dodano: 21 lut 2016, o 22:53 ] C-czwórka na blogu. Zapraszam do obejrzenia zdjęć, przeczytania o modelu i trochę o karierze Sébastiena Ogier. ![]() ![]() Wschodząca gwiazda [ Dodano: 7 mar 2016, o 23:17 ] Mati91 wrote: Hit Fan zamierzam cos kupic bo juz dawno nie bylo. Jade za tydzien na targi kolejpwe to z 300 euro przeznacze na cos na pewno ![]() I jak? Krzysiek_PL wrote: No ja nadal te autka z prl-u zbieram w polowie jestem Może jakieś zbiorowe foto? [ Dodano: 12 mar 2016, o 19:46 ] W kolekcji pojawił się nowy model. Jest to Toyota Celica Turbo GT4 (ST165), którą Carlos Sainz zajął drugie miejsce podczas Rajdu Monte-Carlo w 1990 r. Samochód ten przeszkodził Lancii w seryjnym wygrywaniu kolejnych rajdów. Miniaturę wykonało Trofeu. ![]() Więcej szczegółów i zdjęć: Czas na zmiany [ Dodano: 23 kwi 2016, o 20:16 ] Dzisiaj przedstawiam model, do zakupu którego podchodziłem trzy razy... Za każdym razem coś mi stawało na drodze, aby go zdobyć. Finalnie zostałem jego posiadaczem w styczniu bieżącego roku. Model kupiłem na akcji u bcnstockcars organizowanej przez jednego z użytkowników forum motoshowminiatura.pl. Miniatura przedstawia samochód, którym Jacques Alméras wraz z Gélin'em Maurice zajęli dziewiąte miejsce w Rajdzie Monte-Carlo w 1979 roku... ![]() ![]() Po więcej szczegółów i zdjęcia bez podstawki zapraszam na bloga: Piękno klasyki - Porsche Carrera RS [ Dodano: 28 maja 2016, o 23:22 ] W kolekcji pojawił się nowy model! Jest to Peugeot 205 T16 E2, który zwyciężył w zaciekłym boju o mistrzostwo w finale ery Quote: 500-konnych potworów, kierowców bohaterów i mnóstwa śmiertelnych wypadków. A do tego największego postępu technicznego w dziejach WRC Miniaturka przedstawia samochód z rajdu Tysiąca Jezior 1986, który wygrał Timo Salonen. Producentem jest IXO dla wydawnictwa Eaglemoss. W zakupie kolejny raz pomógł mi jeden z użytkowników motoshowminiatura. Z tego miejsca dziękuję. Model wykonano całkiem schludnie. Co prawda nie ustrzegł się od typowych gazetkowych niedoróbek, ale w ogólnym rozrachunku, na półce, wygląda bardzo fajnie ![]() ![]() ![]() Po więcej historii, opis modelu oraz komplet zdjęć bez podstawki zapraszam na bloga: Ostatni mistrz grupy B Pozdrawiam gorąco! [ Dodano: 26 cze 2016, o 18:57 ] Dziś prezentuję kolejny model, który odkupiłem od kolegi pako3110 z forum motoshowminiatura.pl. Jest to Lancia Stratos HF w barwach AlItalia z rajdu Monte Carlo 1977, który wygrała załoga Sandro Munari / Silvio Maiga. Wykonany został przez Minichamps. To mój pierwszy egzemplarz tego producenta i muszę przyznać, że wykonanie jest bardzo dobre, pomimo kilku lat na karku, które ma miniatura. Szeroki opis, oraz galerię zdjęć modelu odkręconego od podstawki znajdziecie na blogu we wpisie: Pierwszy rajdowy prototyp (Piękno klasyki #3) ![]() ![]() |
Last edited by HitFan on 9 Jul 2016, o 13:16, edited 3 times in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Hobby |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)