Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
i weś ty zapamiętaj numery a co dopiero daładowywać co miesiąc
Ale czy ja napisałem że używam wszystkich naraz, napisałem że używam wszystkich ale chodziło mi o to że jak jeden się popsuje biorę drugi a ten popsuty naprawiam. Obecnie używam tylko Nokii N70 z softem ME i Nokii 3110c z wgranym patchem mojej roboty czyli " Nokia 3110 Arte Black" A i nokie 6310i dałem mojemu tacie a 6030 dałem mamie
A w kieszeni moich spodni od blisko roku gości e63. Zastąpiła ona 6300, którą też używam, lecz w mniejszym stopniu. W880i też dość często wpada w moje ręce, lecz ogranicza się on tylko do słuchania muzyki
Nokia 5220 XM - Jako główny telefon czyli do rozmów , muzy , gier Nokia 6280 - Jako do internetu , leżała bezczynna w szafce ale niedawno spalił mi się modem internetowy orange ( nie czyta karty sim ) i teraz robi u mnie jako modem ale nie długo ponieważ w następnym tygodniu kończy mi się umowa Nokia 5300 - Leży padnięta w szafce i czeka aż wyruszę z nią do serwisu na naprawę .
Nokia 6730c | 031.022 Hacked by by PNHT | Micro SD 512 MB | Orange Nokia 5230 | 51.0.002 Hacked | Micro SD 2GB