![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
Previous topic | Next topic Page 8 of 9 [ 123 posts ] Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
NaviFirm - pobieranie dowolnego firmware z serwerów Nokii! |
---|
![]() |
21 Dec 2013, o 00:13 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, ostatni Navifirm też to potrafi ;_;
|
Last post |
![]() |
![]() |
2 Feb 2014, o 11:31 |
MrPablo215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Chce ściągnąć oprogramowanie do Ash'y 302 wiec sciagnalem NaviFirm 3.1, ale prosi mnie o login i haslo... jest jakas mozliwosc by to obejsc? |
![]() |
![]() |
2 Feb 2014, o 11:43 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W wersji darmowej możesz ściągnąć jedynie najnowszy soft dla danego Product Code, który wpiszesz.
By żonglować różnymi wersjami softów i listą istniejących Product Codes, musisz już zostać donatorem. |
![]() |
![]() |
2 Feb 2014, o 11:56 |
MrPablo215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mógłbyś mi podać link do ściągnięcia tej darmowej wersji?
Tylko błagam nie odsyłaj mnie do FAQ bo siedzę na nim już ponad godzinę! @Edit ok już sam wiem co i jak ![]() w tym programie wpisuje pc ![]() |
![]() |
![]() |
8 Mar 2014, o 14:11 |
Navifirm jest znów darmowy. Wystarczy pobrać wersję 3.2, kliknąć ok zostawiając domyślnie wypełnione pola Login i Password i mamy dostęp do pobierania softów
![]() |
![]() |
![]() |
8 Mar 2014, o 15:46 |
Navia -
|
nemo333 wrote: Navifirm jest znów darmowy. Wystarczy pobrać wersję 3.2, kliknąć ok zostawiając domyślnie wypełnione pola Login i Password i mamy dostęp do pobierania softów Potwierdzam że tak obecnie jest. |
![]() |
![]() |
27 Mar 2014, o 22:39 |
dawid11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki Bardzo mi się to sprzydało
![]() |
![]() |
![]() |
6 Apr 2014, o 15:48 |
lozo111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba znowu nie jest darmowy. Nie przyjmuje domyślnego loginu i hasła. Nie da się pobrać żadnego softu. Czy ja coś źle robię?
|
![]() |
![]() |
6 Apr 2014, o 16:17 |
Wystarczy przeczytać komunikat, publiczny dostęp jest chwilowo niedostępny...
|
![]() |
![]() |
16 Jan 2016, o 23:44 |
yodek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawa zabawa z NaviFirm...
...gdzie te czasy, gdy można było pobierać softa / firmware ZA FREE i nie trzeba było się cackać z tego typu pierdołami? Widzę, że teraz trzeba się konkretnie namęczyć by chociażby TYLKO zdebrandować retro-phone'a np. Nokia E51. Swego czasu się bawiłem Nokia 6680 i potrzebne materiały (instrukcja wgrania softu + oprogramowanie (SOFT) na PC + firmware) byłem w stanie skompletować w maksymalnie godzinę...teraz od dwóch dni (wieczorami) przeglądam te forum oraz inne (gdy są linki, które odsyłają) w poszukiwaniu KONKRETNYCH informacji i naj-aktualniejszymi wersjami firmware i GUZIK sensownego znalazłem (większość już dawno "wymarła"). <uroniona_łezka_sentymentu> |
![]() |
![]() |
17 Jan 2016, o 13:05 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mrcrab.net
Tam masz zarchiwizowane navifirm |
![]() |
![]() |
17 Jan 2016, o 18:11 |
puszekkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Navifirm zostal zaktualizowany do wersji 3.3, niestety nie mam linku
|
![]() |
![]() |
22 Jan 2016, o 01:19 |
yodek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Hitfan
Próbowałem znaleźć, ale jak wpisuję: Quote: Model : RM-244 Product Type : ProductCode tj. 0552196 Device Type : Other Dostaję komunikat typu "źle podałeś". Ale na szczęście zadziałało to niżej. Tylko do czego w takim razie służy wyszukiwarka, gdzie podaje się 3 dane? Mowa o tym, co się znajduje pod adresem: mrcrab.net/nokia.html @puszekkk Tylko co mi da ściągnięcie nowszej wersji, skoro od którejś jest płatny? A ja zaś nie mam tyle cierpliwości, by polować na kody [tj. login/hasło] dzięki którym na krótki czas mogę za darmo ściągać firmware przez ich aplikację. |
![]() |
![]() |
2 Feb 2016, o 22:17 |
klaudek669 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yodek, jaką chcesz wersje oprogramowania i na co?
|
![]() |
![]() |
2 Nov 2016, o 20:55 |
cinek2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam, potrzebuję soft do nokia e50 - rm-170 PC-0536324 fw7.36
![]() ktoś może ma jeszcze coś takiego ? ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 Next Page 8 of 9 [ 123 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)