![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
Previous topic | Next topic Page 2 of 9 [ 123 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
NaviFirm - pobieranie dowolnego firmware z serwerów Nokii! |
---|
![]() |
30 May 2009, o 13:53 |
Lemur1910 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to tez wszystko zalezy od zainstalowanych innych programów moze to wyda sie dziwne ale wszystkie programy ktore mamy na komputerze odziałowywuja na siebie, przykład, jezeli kozystasz z emulatora konsoli PS1 [ePSXe] i zanstalujesz sobie mRutera to automatycznie emulator zwieksza swoje tempo pracy i nieda sie grac bo wszystko zaszybko sie dzieje ;/
[ Dodano: 2009-05-30, 13:54 ] a zwiazane sie to ze niektore programy zmieniaja sobie wpisy w rejestrze pod siebie niezwracaja uwagi na inne programy, a apropo antyvira, wyłacz wszystko i pobierz jeszcze raz moze wtedy zadziała(chodzi oto zeby na czas pobierania to wszystko było tez wyłaczone) |
Last post |
![]() |
![]() |
30 May 2009, o 16:31 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
próbowałem i nie idzie
|
![]() |
![]() |
6 Jun 2009, o 10:40 |
adamziomal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Mar 2010, o 18:11 |
Lenny44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co jeżeli potrzebuje wyłącznie samej PL-ki do Fona bez reszty softu? Jestem zielony w tym temacie więc byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
16 Mar 2010, o 18:17 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samej pl ? Softu Z językiem PL ? Odpal wpisz PC i masz. On nie sciąga całych paczek.
|
![]() |
![]() |
3 May 2010, o 19:50 |
martwypies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla was to może i proste jak drut, ale co zrobić jak już ściagnę to wszystko (nowy soft) na komputer. Jak to przenieść na komórkę? Zwyczajnie przez kabelek? I gdzie to przenieść, chyba nie na kartę albo do zdjęć? Czy trzeba ściagać jakieś skomplikowane programy w stylu Phoenix coś tam? Ehh i który wariant softu wybrać, bo nie widzę wersji dla Play-a, czy nic się nie stanie jak wgram Erę?
Dużo pytań, ale w sumie chodzi mi o to, że ściąganie na komputer rzeczywiście okazało się proste. Tylko co dalej? |
![]() |
![]() |
3 May 2010, o 19:54 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
martwypies, Tu masz wszystko faq-tu-znajduja-sie-odpowiedzi-na-twoje-pytania-vt11.htm
|
![]() |
![]() |
8 May 2010, o 18:17 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam do Was pytanie: zaraz po włączeniu programu Wam też coś takiego wyskakuje? Czy tylko mi?
![]() Mam to już od tygodnia. Żadnego softa ściągnąć nie mogę... |
![]() |
![]() |
8 May 2010, o 19:14 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi wszystko działa. Czasem gdy wybieram soft, to właśnie to okno wyskakuję. Restart programu kończy problem.
|
![]() |
![]() |
8 May 2010, o 19:57 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przedwczoraj pobierałem i wczoraj też i nigdy mi nie wyskoczyło takie okienko
![]() |
![]() |
![]() |
10 Jul 2010, o 13:44 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowsza wersja znanego programu do pobierania plików oprogramowania (firmware) dla telefonów Nokia prosto z serwerów Nokii.
![]() Zmiany: - dodano maksymalizację okna, - dodano wyszukiwanie modelu telefonu oraz wariantu oprogramowania, - dodano możliwość skopiowania adresu w celu ściągnięcia plików przy pomocy Internet Download Manager. Aplikacja wymaga .NET FRAMEWORK w wersji 2.0 lub nowszej. LINK: [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 lipca 2010, o 13:52 ] Nie ma co dawać do osobnego tematu, wieczorem zaktualizuję 1. post. |
![]() |
![]() |
10 Aug 2010, o 16:58 |
mpop00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jak wgrać ten soft przez jaF ?
|
![]() |
![]() |
10 Aug 2010, o 17:02 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ściągasz wszystkie pliki dla swojego telefonu i wrzucasz je najpierw do katalogu RM-XXX gdzie XXX oznacza numer RM jaki masz pod baterią. Następnie wrzucasz ten folder do C:/ProgramFiles/Nokia/Phoenix/Products
Możesz też wybierać pliki ręcznie w JAFie. |
![]() |
![]() |
16 Sep 2010, o 16:55 |
Pawel25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ściągnałem program w wersji 0.3. Wybieram model telefonu ( 6730 ).
Sory ale nie wiem co dalej. Release czyli wersja obecnego softu ? Czy jak... Jesli wybiore 22.1 ( w telefonie mam teraz 022.001 ) to po wpisaniu PC na liście wyskakuje kolor biały... ( PC brałem z forum, skopiowałem z modelu czarnego ). A do pobrania jest tylko 022.001 chociaż jest dostępny nowszy soft... |
![]() |
![]() |
16 Sep 2010, o 17:19 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6730 są 2 modele na liście, więc zwróć uwagę na prawidłowy RM. I ściągaj wersję najnowszą oprogramowania, czyli w Twoim przypadku 31.22 (na liście jest jeszcze 31.23 ale tylko chińskie wersje). Potem wybierasz jakiekolwiek EURO3 i ściągasz.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 16 września 2010, o 19:24 ] Nie dwójka!! |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Next Page 2 of 9 [ 123 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)