![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: 2710N |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[09.67] NavigatorMod by Miki920 |
---|
![]() |
14 Jan 2011, o 14:34 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przedstawiam Wam mojego 1 patcha
![]() ![]() Główne zmiany PPM: -Usunięto 32 chińskie ikony (-100kB) -Zmieniony odtwarzacz muzyki (Sposób mój,grafika z motywu) -Czcionka Sony Sketch -Poprawki w pliku językowym ( Był problem z Aplikacjami) -Poprawiona ikonka NIF odpowiadająca za brak sygnału (w Mapach Ovi) -Usunięto zbędne języki -Grafiki powitalne i pożegnalne (z allnokia.ru,jedna edytowana przeze mnie) CNT: -Usunięto zakładki -Usunięto ikonkę ''Sklep'' z menu głównego -Usunięto zbędne aplikacje (został sklep i konwerter) Zrzuty ekranu Będą jak naprawię Phoenix'a ![]() http://img97.imageshack.us/g/85068317.jpg/ ![]() ![]() ![]() Pobierz : Paczka zawiera : PPM,Content,i Motyw 4shared.com 2shared.com |
Last edited by miki920 on 14 Jan 2011, o 14:56, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Jan 2011, o 13:28 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miki920 wrote: -Zmieniony odtwarzacz muzyki (Sposób mój,grafika z motywu) JEsteś tego pewnien?zmienne-skiny-odtwarzacza-vt15808.htm To raczej nie jest twój sposób ![]() |
![]() |
![]() |
18 Jan 2011, o 18:56 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333, mi coś się wydaje że to multikonto Aero12
![]() Ponieważ gdy aero dostał ban'a i NieznanyBoTak ( któremu pomagałem zrobić przeźroczysty odtwarzacz do c3 ) przestał pisać gdy dla mikiego został usunięty ban a na dodatek przyznał się że aero to jego multikonto. Co do tamtego tematu ... nie chcę być wstrętny więc napiszę Sposób i pomysł by _NeedSpeed_ a wykonanie go na platformie s40v6 by czaro1514. EDIT : Kiedy dasz screeny, możesz mi udowodnić że to twój sposób na ten odtwarzacz ? Jak znajdę w ppm'ie grafiki z mojego sposobu ( ja wiem jakie rozmiary były ![]() |
![]() |
![]() |
18 Jan 2011, o 19:06 |
errorR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czaro1514,czy twoja grafika miała format 240x320 ? Zauważyłem taką w tym PPM.Jest ona taka sama jak w motywie.Przeszukam jeszcze i zobacze czy kest coś podejraznego.Jak będzie to powiem Ci i będziemy minusować hama !
|
![]() |
![]() |
18 Jan 2011, o 19:52 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
errorR, nie ponieważ odtwarzacz składał sie z kilku grafik. Ale wg mnie to w tym patchu nie jest podmieniony odtwarzacz. Bo tam gdzie u mnie jest przezroczyste u niego jest standardowa ikona. No chyba że zrobił to w jakiś magiczny sposób.
PS : Czekamy na screeny i żebym ci miał wierzyć że to twój pomysł to daj screen z radia i z playera. Chociaż wątpie że odtwarzacz jest przeźroczysty. |
![]() |
![]() |
18 Jan 2011, o 20:04 |
errorR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może i tak być.
PS : Napisze do niego żeby to poprawił,albo wrzucił screeny.Zobacz sobie w profilu jego ostatnią date wejścia - ponad 3 dni nie wchodził.Może przeczytał że oskarżają go o multi i zwiał ? Albo już dostał bana.. Niewiadomo... Ważne żeby patch był naprawiony |
![]() |
![]() |
21 Jan 2011, o 00:30 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Screeny wrzucone.
![]() |
![]() |
![]() |
12 Jan 2012, o 18:15 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można prosić o odświeżenie linku lub ewentualnie sam motyw
|
![]() |
![]() |
16 Mar 2012, o 21:57 |
kamilch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można by było to samo ale na 09.69
|
![]() |
![]() |
14 May 2012, o 09:54 |
niemota68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podpisuję się pod prośbą - na 09.69 można ?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: 2710N |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)