Chciałbym pochwalić się nowym nabytkiem mojej mamy:)) Wiem że nie jest się czym chwalić bo to tylko nowa Nokia 500

Telefon przyszedł wczoraj z salonu:) Telefonik bardzo szybko śmiga.Nie łapie zawiech.Wifi łapie bardzo dobrze.Przeglądanie internetu przy pomocy wifi sprawia wreszcie przyjemność:) Telefon jest bardzo łatwy w użytkowaniu:) Zdjęcia wychodzą jak na ten aparat bardzo przyzwoite:) Jakość dźwięku czy to na słuchawkach czy na głośniku jest rewelacyjna:) Bardzo porównywalna do jakości muzyki z Nokii 5800:) Nie wiem co jeszcze napisać na temat tego telefonu gdyż jest on niecałą dobę w domu i jeszcze porządnie nim się nie pobawiłem bo na razie mama uczy się nowego telefonu:) Kilka fotek tego telefonu:

Fotek może jest za dużo bo bateria w aparacie mi na złość padła ale w tygodniu napiszę coś więcej na temat telefonu:)
[ Dodano: środa, 11 stycznia 2012, 17:08 ]drodzy koledzy w tym telefonie systemu łamać nie będę i dlatego chciałbym zainstalować w nim jakieś aplikacje i teraz mam do was pytanie jakie zainstalować? Narazie myślę o przeglądarce internetowej tzn. Operze