![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Internet |
Previous topic | Next topic Page 5 of 6 [ 86 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
NIE DLA ACTA - nie siedź obojętnie! |
---|
![]() |
27 Jan 2012, o 14:10 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak będą łapać za byle filmik to na wolności zastana dzieci poniżej 6 lat i starsi ludzie. Reszta w pace. Tylko po jest za acta.
|
Last post |
![]() |
![]() |
27 Jan 2012, o 15:27 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2012, o 16:58 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie czytajcie niczego co w Internecie. Byłem na manifestacji w Poznaniu. Podobno zniszczyliśmy siedzibę PO, powybijaliśmy szyby i zostaliśmy uspokojeni armatkami wodnymi, a policja nas spałowała.
Kpina, ku***. |
![]() |
![]() |
27 Jan 2012, o 17:05 |
W polsacie mówili , że nie dali rady.
|
![]() |
![]() |
28 Jan 2012, o 00:28 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fak.you to jednak mistrzowie manipulacji.
Dziś pokazali manifestantów w Warszawie... na żywo po manifestacji, kiedy z naturalnych przyczyn zostało już tylko kilkadziesiąt osób. LOL. ![]() |
![]() |
![]() |
28 Jan 2012, o 00:38 |
pawelooss wrote: Dziś pokazali manifestantów w Warszawie... na żywo po manifestacji, kiedy z naturalnych przyczyn zostało już tylko kilkadziesiąt osób. LOL. Nas podobno było 500 jak usłyszałem na TVN |
![]() |
![]() |
28 Jan 2012, o 01:05 |
IuDeX, czyli być może udało Ci się posłuchać przemówienia nowego prezesa UPR-u, dr Bartosza Józwiaka, bo ponoć tam był.
|
![]() |
![]() |
28 Jan 2012, o 01:16 |
pawelooss wrote: IuDeX, czyli być może udało Ci się posłuchać przemówienia nowego prezesa UPR-u, dr Bartosza Józwiaka, bo ponoć tam był. Mówili, że miał być, lecz nie było go. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 stycznia 2012, o 00:23 ] O, znalazłem jednak: http://www.youtube.com/watch?v=ehKIrByoEb8 [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 28 stycznia 2012, o 00:27 ] Cholera, to nie słyszałem, że to on. Myślałem, że to ktoś inny. |
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 16:39 |
Quote: Podjąłem definitywną decyzję o zawieszeniu procesu ratyfikacji umowy acta - powiedział w piątek na konferencji prasowej premier Donald Tusk. Czy to koniec wojny. Telegazeta strona 112. |
![]() |
![]() |
29 Mar 2012, o 20:45 |
zibi305 wrote: Czy to koniec wojny. Aleś naiwny. Za rok podczas kolejnych siarczystych mrozów można się spodziewać następnych tego typu akcji. To już tradycja. [ Dodano: 29 mar 2012, o 20:45 ] Anonimowi chcą wyłączyć Internet 31 marca. ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2012, o 20:55 |
subra3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możliwe że Donaldinio zrozumie że my nie chcemy ACTA
|
![]() |
![]() |
10 Apr 2012, o 11:51 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ostatecznie jest to ACTA, czy nie?? u mnie były jakieś protesty, nie wiem jaki to miało mieć sens, bo burmistrz to wiele zdziałać nie może. Przyszedłbym, ale godzina mi się pomyliła.
|
![]() |
![]() |
10 Apr 2012, o 11:56 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro umowa nie bedzie ratyfikowana to juz chyba mozna zapomniec o wprowadzaniu Acta.Poza tym umowa akta trafila do trybunalu europejskiego, a zanim ja przeanalizuja to po pierwsze minie min rok, a po drugie i tak nie zostanie ratyfikowana poniewaz narusza wolnosc wypowiedzi.
![]() |
![]() |
![]() |
10 Apr 2012, o 12:14 |
Filip wrote: To ostatecznie jest to ACTA, czy nie?? u mnie były jakieś protesty, nie wiem jaki to miało mieć sens, bo burmistrz to wiele zdziałać nie może. Przyszedłbym, ale godzina mi się pomyliła. Jest "w połowie porodu". ![]() Raczej utonie już w odmętach biurokracji, ale mimo wszystko trzeba być czujnym i uważać. W Stanach odrzucili ustawę SOPA, a rząd szykuje im tam teraz kolejną CISPA. |
![]() |
![]() |
10 Apr 2012, o 12:39 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To dobrze, teraz tylko uważać, by znowu nie próbowali po cichu czegoś przepchać.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next Page 5 of 6 [ 86 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Internet |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)