by hoop1 » 7 Jun 2013, o 23:50
wook wrote:daj linka do tego co chcesz zainstalować.
jak już pisałem to nie ma znaczenia

...
[ Dodano: 7 cze 2013, o 23:27 ]kolejna dziwna sprawa, telefon będąc w trybie offline instaluje aplikacje i normalnie one wtedy działają, niestety po wyjściu z trybu offline aplikacje są w telefonie ale nie da się ich otworzyć ani usunąć tj. przy próbie usunięcia zacina się i można tylko wyjść do ekranu głównego

...
[ Dodano: 7 cze 2013, o 23:32 ]edit : aby aplikacje działały poprawnie tj. instalacja i uruchomienie ich karta sim musi być wyciągnięta

inaczej nie trybi
[ Dodano: 7 cze 2013, o 23:50 ]nie wiem jak mam to rozumieć ale właśnie odkryłem że winowajczynią jest karta sim ;| + przypomniałem sobie że mam ją od niedawna w sumie ale dopiero teraz wszystko zrozumiałem

otóż przy przedłużeniu umowy dostałem nową kartę sim, jestem w orange już chyba z 10 lat i nie wiem może postanowili dać mi nową i właśnie sobie uświadomiłem że jazdy z tą kartą a raczej z aplikacjami miałem na wszystkich dotychczasowych telefonach a w przeciągu pół roku miałem ich 3 zaczynając od samsunga galaxy mini 2 potem nokia x6 i teraz nokia e52 teraz sobie przypomniałem i skojarzyłem że na każdym z tych telefonów miałem jazdy z aplikacjami na galaxy instalowały się normalnie ale po jakimś czasie same się crashowały tj. były ale tak naprawdę ich nie było na noki x6 miałem to samo co teraz na e52 hahahaha... czy to jest w ogóle normalne że karta sim robi takie zamieszanie ?