![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 12 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E52] Nie instaluje aplikacji |
---|
![]() |
7 Jun 2013, o 03:52 |
hoop1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam od jakiegoś czasu borykam się z mega dziwnym problemem jakim jest niemożność zainstalowania byle jakiej aplikacji na mojej nokii... wydaje mi się aczkolwiek nie jestem pewien że ten problem pojawił się po zainstalowaniu w telefonie map ovi z tymże już dawno tych map w swoim telefonie nie posiadam a problem dalej jest
![]() ![]() Proszę o pomoc ! ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Jun 2013, o 11:07 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ile odczekujesz, że stwierdzasz, że się zacina?
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2013, o 11:30 |
najdłużej ile czekałem to 5 minut, dodam jeszcze że jak próbuję coś zainstalować przez nokia suite wywala kod błędu 2148532241
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2013, o 11:44 |
Formatowałeś kartę pamięci?
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2013, o 18:38 |
tak, formatowałem
[ Dodano: 7 cze 2013, o 12:48 ] teraz zainstalowałem soft PCFW SO47 FiNAL ale problem nadal występuje [ Dodano: 7 cze 2013, o 18:38 ] z tego co pamiętam problem zaczął się kiedy najpierw zainstalowałem mapy poprzez nokia suite a potem sformatowałem kartę pamięci |
![]() |
![]() |
7 Jun 2013, o 19:00 |
No tak, ale po reflashu oraz formacie systemu i karty nie ma już żadnych pozostałości po poprzednich plikach.
Dlatego jeśli nie możesz zainstalować żadnej, nawet najmniejszej aplikacji, to ja już nie wiem, co to może być. ;/ |
![]() |
![]() |
7 Jun 2013, o 19:01 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daj linka do tego co chcesz zainstalować.
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2013, o 23:50 |
wook wrote: daj linka do tego co chcesz zainstalować. jak już pisałem to nie ma znaczenia ![]() [ Dodano: 7 cze 2013, o 23:27 ] kolejna dziwna sprawa, telefon będąc w trybie offline instaluje aplikacje i normalnie one wtedy działają, niestety po wyjściu z trybu offline aplikacje są w telefonie ale nie da się ich otworzyć ani usunąć tj. przy próbie usunięcia zacina się i można tylko wyjść do ekranu głównego ![]() [ Dodano: 7 cze 2013, o 23:32 ] edit : aby aplikacje działały poprawnie tj. instalacja i uruchomienie ich karta sim musi być wyciągnięta ![]() [ Dodano: 7 cze 2013, o 23:50 ] nie wiem jak mam to rozumieć ale właśnie odkryłem że winowajczynią jest karta sim ;| + przypomniałem sobie że mam ją od niedawna w sumie ale dopiero teraz wszystko zrozumiałem ![]() |
![]() |
![]() |
7 Jun 2013, o 23:53 |
![]() |
![]() |
8 Jun 2013, o 00:56 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() może to jakaś karta co ma też płatności z bankiem i próbuje instalować jakąś swoją aplikacje i dlatego taki cyrk wyrabia? ![]() Powiem Ci tylko jedno, będziesz miał problem teraz wymienić tą kartę z winy Orange, będą tak długo twierdzić że wszystko jest ok do czasu aż nie zapłacisz za wymianę 25 zł ![]() |
![]() |
![]() |
8 Jun 2013, o 10:25 |
tak, jest to karta orange cash dzięki której mogę chyba płacić telefonem czy coś takiego nawet nie wiem
|
![]() |
![]() |
8 Jun 2013, o 11:13 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale musi być uszkodzona bo mam takową karte (orange cash) u siebie i na niczym w czym była wsadzona nie powodowała problemów.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 12 posts ] Previous topic | Next topic |
|