![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Tablety & Gadżety |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nie mogę ustalić połączenia wifi tablet Tacer oVo Lite GP |
---|
![]() |
26 Dec 2013, o 14:24 |
glulol96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Posiadam Tablet Tacer oVo Lite GP. Problem jest z połączeniem wifi. Pobrałem program JoikuSpot na Nokie E52 ponieważ nie mam routera i telefon robi za router. Tablet wyszukuje sieć z Nokii, sygnał doskonały klikam połącz, ale nic się nie dzieje, pokazuje, że zapisano, ale po kilka krotnej próbie połączenia i tak nic się nie dzieje, nie łączy się, nie wyskakuje nawet żaden błąd. Posiadam pakiet danych w sieci orange, więc internet jest na pewno bo również działa internet w tel. Pomocy !
|
Last post |
![]() |
![]() |
26 Dec 2013, o 19:28 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niektore androidy maja problem z polaczeniami AdHoc jakie tworzy JoikuSpot. jak masz w PC karte wifi to skorzystaj z programu VirtualRouter
|
![]() |
![]() |
26 Dec 2013, o 21:28 |
glulol96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kompa na minimum tydzień mam nie aktywnego a routera nie mam. A nie da się zainstalować jakiś program na tablecie, który szuka wifi i przez niego starać się połączyć ? Czy nadal możebyć problem z tym androidem ? Albo w jakiś sposób przekazać to połączenie ?
|
![]() |
![]() |
19 Apr 2020, o 11:28 |
kajaborek1986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wszystkie karty wi fi chcą łączyć się z każdą siecią. Jest to problem stary jak świat. Nie raz się zdarzało że na jednym tablecie zasięg jest a na drugim nie.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Tablety & Gadżety |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)