nie wiem o co kaman ;/ chce wgrać od nowa symbiana aby telefon był taki jak z fabryki (chodzi mi o oprogramowanie ) Proszę o pomoc albo co mam pokolei zrobic aby się udało
Witam ! Kiedyś poległem na tym temacie, ale myślę, że ma to związek z wgrywaniem obrazu karty pamięci lub ego brakiem. W opisie programu Phoenix znalazłem coś takiego:
• It is not possible to program Mass Media Content file to some devices over direct USB cable connection, due to the large size of the file. For these models a feature called “Media Check” has been implemented. When this type of product is connected to service software / PC via direct USB cable the refurbishment option will be disabled. Please use a flash prommer.
Problem kolegi można rozwiązać kasując z listy plik o nazwie RM555_RM553_103_000_M009_8G Jednocześnie mam pytanie, czy komuś udało się wgrać fabryczną zawartość karty pamięci po USB ? Widzę, że ten temat pojawia się na wielu forach polskich i zagranicznych, może jest ktoś kto jednoznacznie wypowie się na ten temat. Jeżeli nie można po USB to jakiego najteńszego BAXa trzeba użyć??