Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Zainstalowany miałem win 7 ale postanowiłem przesiąść na xp. I tu jest problem. Podczas instalacji po formatowaniu i kopiowaniu plików jest restart komputera.Gdy się restartuje pokazuje naciśnij dowolny klawisz czekam aż to minie i wyskakuje błąd odczytu dysku i na tym koniec instalacji. Dodam ze win 7 instaluje się bez problemu. Próbowałem z xp sp 2 i 3.
Nokia e52 + SanDisk 16GB Ultra Class 10
Power Custom Firmware - Monocle Mods by sieman0 DELL Venue 7 Jeśli pomogłem kliknij
A to nie wiem. Wiem tylko, że XP standardowo nie radził sobie z dyskami SATA i trzeba było mu podawać sterowniki na dyskietkach lub integrować z płytą instalacyjną za pomocą programu nLite. Może z którymś Service Packiem je dodali?
[ Dodano: 14 wrz 2013, o 19:27 ] Zainstalowałem tego xp na dysku z tą szeroką taśmą no i działa prawie wszystko. Mianowicie jak chce wejść w dysk który jest podłączony pod sata to wyskakuje mi nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32.
Power Custom Firmware - Monocle Mods by sieman0 DELL Venue 7 Jeśli pomogłem kliknij
Total Commander otwiera normalnie. Niema tego pliku. Na win7 otwierał go normalnie.
[ Dodano: 22 wrz 2013, o 14:44 ] Mam następny problem. Win 7 zaczął mi się wieszać na włączanie systemu. Więc chce przeinstalować windowsa ale tutaj mi się zawiesza na przygotowanie do instalacji. Dzieje się tak na win 7 i 8.
ramzes234 wrote:Naprawione. Wyjąłem ram przeczyściłem i działa.
To nie kurz. Daje 5zł że był źle umocowany. Zawsze tak jest. Myślę o co chodzi a tu RAM XD Kiedyś bym sprawną grafikę wywalił. Ważne że działa. Pozdro !