Taki komunikat wyskakuje, gdy chcę uruchomić X-Cleanera i pyUninstalera (system złamany, jest RomPatcher, Python, ScriptShell). Jeszcze przedwczoraj Cleaner działał, ale musiałem zrobić hard reset po tym, jak NulDel coś usunął i nie można było instalować aplikacji.
Jak pisałem wyżej - przedwczoraj było wszystko OK bez flashowania; FW mam najnowszy. Przed chwilą zainstalowałem Pythona 1.45 i przy próbie uruchomienia obu programów wyskakuje błąd a wcześniej w ogóle się nie otwierały. Może jest potrzebna jakaś inna wersja Pythona?
Albo przeinstalować te aplikacje, ja też tak miałem po Firmware Update, że jakieś błędy wyskakiwały, już nie pamiętam jakie. i ponowna instalacja pomagała, a z niektórymi było tak, że nie było ich w menu, ani w men. apl. ani w UninstallKing, a przy instalacji telefon pytał czy zastąpić wersję x.xx wersją x.xx
Google Pixel 8 Pro|PC: AMD Ryzen™ 5 5600 6x3,5GHz, 32GB DDR4 RAM, PowerColor Radeon RX 6800 XT Red Dragon OC 16GB GDDR6, SSD 2TB Patche mojego autorstwa: [5310XM] S40 Belle|[6300] S40 Belle|[5300XM] Anna OS|[5300XM] 6th ed|[6300] 6th Edition Zapraszam na mojego bloga o modelach rajdowych⇒RajdowaKolekcja.pl | Podobają Ci się moje patche, uploady? Pomogłem? Kliknij na zachętę ; ) | 3100 > 5140i > 5310XM > N70 > E65 > E66 > C5-00 > Xperia S > Galaxy SIII > Redmi Note 4X > Redmi Note 8T > Pixel 4a (5G) > Pixel 7 > Pixel 8 Pro
Niestety, próbowałem zainstalować inne wersje, ale wyskakuje komunikat 'Błąd uaktualnienia' a w X-plorerze nie mogę usunąć plików Pythona; X-cleaner i py-Uninstaler się nie uruchamiają i... błędne koło.