by alexmercer » 30 May 2014, o 20:18
inna bateria naładowana i to samo
ściągnąłem softa z głównego posta o softach na 6300 z tej strony na początku poszło bez błędu ale oczywiście musiało sie coś spier***ić przy koncu w feniksie było waiting for device, i te błędy co chwile.... tak jak radzili co chwile wyjmowałem baterie i kabel itd ale nie pomagało, później ściągnąłem inne softy z chomikuj czy też z tej strony i przy wczytywaniu productu wyskoczył ten słynny błąd "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found" czy coś w tym stylu... Apeluje więc do was przyjaciele podeślijcie mi na hostingu jakiś soft odpowiedni dla mnie
a tak wgl to możliwe że fon sie zrąbał na dwóch płytkach ? przykładam baterie do jednej, diody migają tylko, podłączam do drugiej płytki - to samo, może to coś innego skoro nie bateria i załóżmy że nie płytki
to by był chyba za duży przypadek gdyby sie zje***y dwie płytki naraz i trzeba byłoby ratować je phoenixem... przynajmniej ja tak myśle, sytuacja sie nie zmieniła telefon potrzebny mi jest jeszcze bardziej niż wczoraj
podsyłaj cie jakieś pomysły albo przynajmniej tego softa
Dzięki i pozdrawiam cieplutko !
EDIT: a diody po bokach palą sie teraz tak długo jak ja przytrzymam przycisk power
taki mały szczególik, może to znawców na coś naprowadzi może nie
po za tym jak przytrzymam ten przycisk pod kablem usb to oprócz diod świecących wyskoczył mi w kompie komunikat instalowania sterowników ale nie znaleziono sterowników