Utopiłem telefon w stawie. Próbowałem zreperować, ale zaniosłem do serwisu i powiedzieli, że prawdopodobnie to płyta główna jest zepsuta. Czy jest szansa uratowania? Ile to może kosztować?
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
Płytę główną najprawdopodobniej kupisz w komisie. Gdy miałem samsunga E250 też płyta główna się zepsuła i byłem w komisie. Powiedzieli, że płyta główna z wymianą kosztować będzie ok.50zł. Myślę, że cena płyty głównej do C3 będzie podobna.
MOJE TELEFONY: NOKIA 6020-->SAMSUNG E250-->NOKIA 5200 XM-->NOKIA6300-->SE K550I-->NOKIA 6500slide-->SE W890i--> NOKIA E52-->SE XPERIA X8
choinka176 wrote:Płytę główną najprawdopodobniej kupisz w komisie. Gdy miałem samsunga E250 też płyta główna się zepsuła i byłem w komisie. Powiedzieli, że płyta główna z wymianą kosztować będzie ok.50zł. Myślę, że cena płyty głównej do C3 będzie podobna.
Przesadziłeś kolego to jest c3 a nie jakiś złom minimum jakieś 90zł a po za tym na twoim miejscu sam bym poszedł i się popytał w komisie co taniej wyjdzie .
a to już jej sprawa powiedz jej to co piszemy na forum i tyle bo to zależy od niego(jej) ile chce włożyć w tele ja to bym włożył bo cały za 400zł kosztuje a włożysz 100zł i sprzedasz za 300 a nie za 50zł jest różnica?:P
nie , to płyta tylko tam może nie mają wanienki ultradźwiękowej czy coś takiego.Ja miałem tak z 3110c że dopiero w 6 komisie powiedzieli że podejmą się naprawy