[GoClever A73] nie włącza się

Post by wook » 5 Nov 2012, o 19:05

mam taki problem z tabem a mianowicie nie włącza się (włącza się tylko 1 ekran z logo androida i nawet nie ładuje). Problem pojawił się sam z siebie wyłączyłem taba a gdzy chciałem go włączyć to było właśnie to.

[ Dodano: 5 lis 2012, o 19:05 ]
a próbowałem też włączać bez karty pam ale jest to samo.
Last edited by wook on 6 Nov 2012, o 16:17, edited 2 times in total.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"

Za ten post wook otrzymał/a punkty reputacji.
wook Male
Nokia Fanboy - Wook
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: NOKIA E6/N0/Lumia 820/Walton Primo G1/Honor 8
Soft: Symbian Belle/WP 8.1/Android 4.2/7.0
Operator: Virgin Mobile
Location: Polska

Joined: 16 Aug 2011
Online: 57d 9h 5m 36s
Posts: 2604Topics: 346
Reputation point: 1585
    Symbian Opera

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!
50%

Avatar użytkownika
 
Online
 
Telefon: Nokia 3110c
Soft: v. 05.50
Operator: -----

Joined: 30 mar 2009
Online:
Posts:    •  Topics:  
    Ubuntu  Firefox

Post by adamke » 5 Nov 2012, o 19:08

a próbowałeś go podłaczyć do ładowarki?
adamke Male
Sponsor

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Lumia 520
Soft: 8.1
Operator: Play
Age: 27
Location: Zielona Góra

Joined: 3 May 2009
Online: 86d 13h 3m 3s
Posts: 2914Topics: 276
Reputation point: 4512
    Windows 7 Firefox

Post by wook » 5 Nov 2012, o 20:28

na ładowarce jest to samo

[ Dodano: 5 lis 2012, o 20:28 ]
czyli chyba czeka mnie oddanie go na gwarancje z tego co czytam na f.a.c.pl to prawdopodobnie padła pamięć NAND (bynajmniej takie są objawy).
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
wook Male
Nokia Fanboy - Wook
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: NOKIA E6/N0/Lumia 820/Walton Primo G1/Honor 8
Soft: Symbian Belle/WP 8.1/Android 4.2/7.0
Operator: Virgin Mobile
Location: Polska

Joined: 16 Aug 2011
Online: 57d 9h 5m 36s
Posts: 2604Topics: 346
Reputation point: 1585
    Symbian Opera

Post by mc9 » 5 Nov 2012, o 23:19

Wipe zrob
Xperia Ray : Full Stock,No-rooted,blocked bootloader
Xperia Mini Pro : MIUI 2.7.14 chyba xd,Overclocked : 1,8Ghz,root,unlock bootloadera :P


Android najgorszy .___.

Za ten post mc9 otrzymał/a punkty reputacji.
mc9 Male
Zostawcie Androida w spokoju
70%

User avatar
 
Offline
 
Telefon: nokia c3
Soft: euro-b1 8.70
Operator: Play
Age: 25
Location: Szczecin,Polska :D

Joined: 19 Aug 2012
Online: 5d 23h 46m 11s
Posts: 292Topics: 33
Reputation point: -17
    Android Safari

Post by wook » 6 Nov 2012, o 16:16

dowiedziałem się jeszcze:
-ten tablet bardzo ciężko uszkodzić softowo (prędzej walnie hw),
-jak nie ma animacji ładowania to na 99% padła pamięć NAND (i zostaje tylko serwis).
Dzisiaj ide zanieść do biedronki na reklamacje zobaczymy co powiedzą w sklepie.

[ Dodano: 6 lis 2012, o 16:16 ]
poszedł na naprawe temat zamykam
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
wook Male
Nokia Fanboy - Wook
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: NOKIA E6/N0/Lumia 820/Walton Primo G1/Honor 8
Soft: Symbian Belle/WP 8.1/Android 4.2/7.0
Operator: Virgin Mobile
Location: Polska

Joined: 16 Aug 2011
Online: 57d 9h 5m 36s
Posts: 2604Topics: 346
Reputation point: 1585
    Symbian Opera


Return to Tablety & Gadżety

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests