![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Windows Mobile » Pomoc Techniczna » [WIN] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[710] Nie wyraźne filmiki na lumii 710 |
---|
![]() |
11 Jun 2013, o 18:42 |
Vittorio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie. Jestem dość imprezowym człowiekiem, lubię sie dobrze zabawić w klubach. Często podróżuję po klubach w polsce. Dość dawno przeniosłem się na lumię 710. Mój kumpel miał galaxy s II a potem s III i to zawsze on nagrywał filmiki, ostatnio (tydzień temu) w Energy 2000 był DJ Assad, kumplowi padła bateria bo jego Galaxy był używany do nawigacji, postanowiłem, że nagram swoją lumią. Nagrałem kilka filmików, z czego niektóre były niewyraźne (!) To napewno ostrość, ale co ja mam z tym zrobić? Ustawienia? W ten piątek znów wybieram się do tego klubu na Remady & Manu-l i chciałbym, żeby moje filmiki miały w miarę dobrą ostrość...
Przesyłam screeny, filmiku z dobrą ostrością i z tą złą ![]() Dobra ostrość: ![]() Zła ostrość: ![]() Z góry dziekuje za pomoc ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Jun 2013, o 20:05 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie w ciemnicy nie mógł poprawnie ustawić fokusa, a po włączeniu nagrywania już go nie dostosowywał w trakcie...
|
![]() |
![]() |
11 Jun 2013, o 20:44 |
Vittorio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
więc następnym razem wyłączyć fokusa?
|
![]() |
![]() |
11 Jun 2013, o 21:36 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, jak to jest rozwiązane w Windows Phone, ale przy nagrywaniu po prostu musisz uważać i się przyglądać podglądowi. Jeśli kamera dobrze ustawi ostrość, to filmuj dalej, a jeśli widzisz, że jest niewyraźne, to przerwij, żeby nie spieprzyć całego nagrania i spróbuj ponownie nagrywać - może przy kolejnej próbie autofokus lepiej sobie poradzi.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Windows Mobile » Pomoc Techniczna » [WIN] Firmware |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)