![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[500] Niedziałające GG w -> Nokia 500, Symbian Belle Refresh |
---|
![]() |
2 Sep 2016, o 12:08 |
pytająca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z odpaleniem Gadu-Gadu w mojej Nokii. (Tak wiem, dziad jest już stary..) Niestety robiłam format telefonu jakiś miesiąc temu. Wcześniej miałam zainstalowane GG jeszcze z "ovi sklepu" ( dawniej "nokia store") lecz teraz już tej aplikacji tam nie ma. Próbowałam instalować gg z różnych stron. Jedne wersje nie były kompatybilne z moim telefonem (przynajmniej tak pisało), inne z kolei przy próbie instalowania rozłączały się z wi-fi, co skutkowało anulowaniem instalacji..i tak w kółko. W końcu udało mi się ściągnąć dobrą wersję, którą bez problemu zainstalowałam ALE... Po wpisaniu nr. GG i hasła, połączeniu się gg z moim wi-fi (próbowałam wyłączać również gg i włączać go ponownie, tak aby gg samo je chwyciło) ... cały czas pisze "trwa łączenie" i rzekomo gg się łączy ... ale trwa to nawet kilka godzin... i nic... nie ma siły żeby się połączyło... Proszę o pomoc, najlepiej szybką... Najpóźniej na jutro potrzebuję sprawne gg na telefonie ;/ Z góry dziękuję ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Sep 2016, o 12:42 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tym samym się męczyłem. Nie znalazłem rozwiązania.
>> symbian-belle-refresh-gg-vt33006-15.htm#p574520 |
![]() |
![]() |
2 Sep 2016, o 16:24 |
Trzyzet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam to samo na N95-2 i to chyba bolączka GG na Symbiana, chyba nie znajdziemy rozwiązania. Możliwe że Ksing Pingi zablokowały możliwość zalogowania się z tego systemu.
|
![]() |
![]() |
9 Oct 2016, o 20:01 |
PeterMac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie, do dnia wczorajszego mi GG chodziło i łączyło się zawsze bez problemu na Belle FP2 (Nokia 808) jednak wczoraj nagle po zalogowaniu nie widziało listy kontaktów, także postanowiłem poczytać internet i wyczytałem ze warto wywalić plik gg.conf z folderu C:/data/.cache/ggnetwork i to był wielki błąd! ponieważ od tej pory juz nie moge sie połaczyć zalogować brak połączenia błąd: 100.
Czyli wychodzi na to ze wszystko jest zależne od tego właśnie pliku gg.conf bo tylko jego usunąłem i od razu koniec z łączeniem, próbowałem juz wszystkiego i nic, siedzę nad tym juz kilka ładnych h bezskutecznie. Jakby ktoś miał u siebie ten plik gg.conf to zobaczcie proszę co on tam zawiera bo może da sie go otworzyć w notatniku. Przypuszczam ze ten plik zawiera jakiś wpis którgo teraz aplikacja nie jest juz w stanie pobrać podczas logowania z serwera. EDIT: Rozgryzłem chyba w czym rzecz, tutaj w temacie opisałem gdzie leży problem |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|