![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E72] Niedziałający Flash/Latarka, brak aplikacji sklepu... |
---|
![]() |
15 Sep 2016, o 08:43 |
Tussiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, od niedawna jestem posiadaczem Noki E72, w której nie działa Flash oraz latarka (brak aplikacji latarki), oraz nie ma aplikacji ze sklepem Ovi
![]() Na telefonie bardzo zależy mojej narzeczonej (sentyment), oddałem tel do serwisu, po dwutygodniowym oczekiwaniu dostałem odpowiedź, że nie wiedzą dlaczego nie działa Flash. Telefon był brany z sieci Orange (SIM-Lock zdjęty w serwisie), będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc. ![]() Model: E72 Typ: RM-530 Wersja oprogramowania: 071.004 Data wersji oprogramowania: 09-Jun-2011 Wersja niestandardowa: 071.004.213.06 Data wersji niestandardowej: 28-Sep-2011 Brak jakiejkolwiek aktualizacji... Przywrócenie ustawień fabrycznych również nic nie zmieniło ![]() Z góry dziękuje i pozdrawiam. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Sep 2016, o 09:15 |
Navia -
|
Skoro nie działa lampa może oznaczać że jest uszkodzona. Latarkę włącza się dłuższym przytrzymaniem klawisza SPACJA na klawiaturze . Co do aplikacji latarki poszukaj na chomikach PhoneTorch .
Softa ściągniesz sobie przykładowo tu: Instrukcję masz na forum. |
![]() |
![]() |
15 Sep 2016, o 10:26 |
Tussiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Navia wrote: Skoro nie działa lampa może oznaczać że jest uszkodzona. Latarkę włącza się dłuższym przytrzymaniem klawisza SPACJA na klawiaturze . Co do aplikacji latarki poszukaj na chomikach PhoneTorch . Softa ściągniesz sobie przykładowo tu: Instrukcję masz na forum. Dzięki, rozumiem że jest to sprawdzony i działający Soft ? A co do instrukcji to chodzi ci o tą? Tylko podpowiedz mi w pkt 9 instrukcji przy wgrywaniu Softa, którego mi podesłałeś jaką opcje powinienem wybrać Update Software czy jakąś inną ? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 września 2016, o 12:07 ] Refurbish najlepiej. |
![]() |
![]() |
15 Sep 2016, o 12:54 |
Navia -
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|