Hej Po ostatniej aktualizacji nie działa mi sklep w mojej Nokii. Nie mam pomysłu jak to naprawić, jest może jakaś możliwość na ręczne zainstalowanie/reinstalację tej aplikacji? Próbowałem coś robić przez Ovi suite lecz nic nie wymodziłem.. Aha, to się dzieje od razu po wgraniu firmware, klikam na ikonkę i nic się nie dzieje..
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
wyjmij memorkę, simkę, flashnij refurbishem czysty soft bez hacku i odpal go i zobacz czy ci śmignię, jak nie to walnij formata i sprawdź jak dalej nie zadziała to walnij nim w cholere, ukryj ikonkę w menu i olej go
fuck, teraz dopiero czystego softa bez modów wgrałem i działa Czyli któryś mod ubił mi sklep
[ Dodano: 14 lis 2011, o 15:37 ] Hmm.. Z nudów pobawiłem się trochę i wychodzi na to że każda ingerencja w soft uwala sklep.. Czyżby to była kara za przerabianie softu w ramach aktualizacji?
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8