Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
chciałem przywrócoc gwarancje wieć wziołem wgrałem czyty soft zmieniłem product code i przez nokia software updater aktualizowąłem soft ale gdy próbowałem go włączyc nie chciał sie włączyc resetował się odrazu więc za phoenixa i zaczołem wgrywać softa 98% i wywala mi błąd cały czas próbóje i bez skutku
Krzychu_Polowin, Nie koniecznie, zawsze może dograć polskiego langpacka z wersji niższej. Możesz też spróbować zflashować telefon innym programem np. J.A.F'em (Just Another Flasher'em). Pozdrawiam
Last edited by yhherror on 28 Feb 2011, o 23:23, edited 1 time in total.
A ja wam powiem, że ja często miałem taki błąd przy 5200, jak było to odliczanie, to odpinałem fona od kompa, wyjmowałem baterię, wkładałem i zwyczajnie włączałem. Telefon w momencie jego odpinania był w Test Mode, czyli ogólnie rzecz biorąc był już po pomyślnym flashowaniu, więc gdyby znów mnie uraczył taki błąd przy jakimś telefonie z S40, to postąpiłbym tak, jak w przypadku 5200.
Jak będzie odliczanie, to spójrz na ekran czy na telefonie jest białe tło a na tym tle czerwony napis "Test Mode". Jeśli tak będzie, odpinasz od kompa, wyciągasz baterię, wkładasz i jest git.