[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 lutego 2010, o 17:20 ]
Nazywaj tematy rzeczowo. Każdy ma tu jakiś "problem"...
Poza tym dział sprzętowy na głupie pytanie o sofcie?

Faktycznie, po wyłączeniu telefonu i włączeniu go jest aktualizowanie fonoteki ale po samym wyłączeniu - NIE.kurupt wrote:Mam to samo, najnowsza wersja softu. Wyciągnę baterię, bum aktualizacja fonoteki.
W sumie to ja od samego początku stosuje ten sam sposóbkurupt wrote:rzucam wszystkie piosenki do folderu, wchodzę do niego i automatycznie mam wszystkie piosenki w odtw. bez konieczności aktualizacji fonoteki.
Faktycznie, po wyłączeniu telefonu i włączeniu go jest aktualizowanie fonoteki ale po samym wyłączeniu - NIE.
jojo87 wrote:ZiomalMarcin, nie obraź się ale są to wierutne bzdury
No ja Ciebie proszę... to, że w modelu 3110 Classic po każdym włączeniu fona jest aktualizowanie fonoteki to nie oznacza, że w każdym... Raz, że ten model z nie jest z serii XpressMusic a dwa, że jest starszy od 5310.SileS wrote:Moja 3110 Za każdym razem aktualizuje fonotekę. Obojętnie czy to wyłączenie czy wyjęcie.
Dlaczego? Zastanówmy się... może dlatego, że mam 5310 i pomimo setek uruchamiań telefonu daaaaaawno temu nie miałem aktualizowania fonoteki...
jojo87 wrote:Dlaczego? Zastanówmy się... może dlatego, że mam 5310 i pomimo setek uruchamiań telefonu daaaaaawno temu nie miałem aktualizowania fonoteki...
A model 5310 do jakiej grupy się zalicza? Do S40v5, no i sam widzisz, że do nowszej.ZiomalMarcin wrote:Każdy NokiaOS na platformie S40v3, jeżeli posiada odtwarzacz muzyki, automatycznie aktualizuje fonotekę zaraz po uruchomieniu telefonu.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests