Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Cześć;) Mam odtwarzacz mp3 mpower 2gb. Parę lat już ma. Już dość dawno temu przestał się włączać, w ogole nie reaguje. Ale jak podłączy się go do komputera to na wyświetlaczu odtwarzacza pojawia się o tym informacja, no i komputer go widzi. Ktoś ma jakieś pomysły jak całkowicie przywrocić go do życia?
Ja kilka lat temu miałem odtwarzacz Omega FreeStyle 128MB i też się nie włączał. Szukałem trochę na necie i doczytałem się że można odtwarzacze mp3 flashować
Wszedłem na elektrode i poszperałem. Znalazłem tam kilka flasherów i oprogramowanie do swojej mp3. Przeflashowałem i działa aż miło
Ja byłem w podobnej sytuacji, włącznik się ułamał musiałem go wyrwać i igłą odpalać odtwarzacz (to był XLife chyba x95 czy jakoś tak nie pamiętam 512MB).
IuDex, co rozumiesz przez wbudowany akumulator? Bo nie wiem czy skumałem;) odtwarzacz jest na baterie. W każdym bądź razie przede wszystkim go otworzyć, a nie szukać żeby go przeflaszować?
Mam płytę jakąś do tego, ale jest na niej napisane 'digital audio player driver', więc myślę, że za wiele nie pomoże;) w każdym bądź razie w weekend się chyba za niego wezmę i zobaczymy. Aha, służył mi 2-3 lata, więc nie był taki zły;)
Jasne Muvo to już dość stary odtwarzacz, który IMO nie gra najlepiej Wystarczy poszukać w internecie i już pierwszy wynik pokazuje, że jest taka możliwość.
Hm... a opłaca się w ogóle ją ratować ? Nie no joke;) Nie chcę się włączyć to może coś z włącznikiem ? Jeśli bateria się ładowała, gdy była MP3 podłączona do komputera to na pewno nie układ ładujący, a to tym bardziej coś z niedziałającą baterią. Według mnie włącznik nawalił