Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 2 of 2 [ 20 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Print view
Write comments Post new topic

Nokia 225 i 225 Dual SIM nowymi komórkami fińskiego producenta.

Post Re: Nokia 225 i 225 Dual SIM nowymi komórkami fińskiego producenta. 11 Apr 2014, o 16:43

Male - Newsman  Posts/Topics2149/499  Reputation point 2966 
Offline  Profile 
Windows 7 Chrome
N95 8gb była tylko w jednym kolorze: CZARNYM XD

Last post
Reply with quote 

Post Re: Nokia 225 i 225 Dual SIM nowymi komórkami fińskiego producenta. 11 Apr 2014, o 17:24

Male - 30%  Posts/Topics88/9  Reputation point 14 
Offline  Profile 
Symbian Opera
oooo własnie:) chociaz n95 8gb było juz czarne.
Dobra ale tak serio.
Czy kupi ktos telefon ze wzgledu na kolor? :) chociaz ten zielony fajny nawet, ale dla pierwszo klasisty szkoły podstawowej:) nawet kobieta nie kupi zielonego lub czerwonego telefonu:)
Reply with quote 

Post Re: Nokia 225 i 225 Dual SIM nowymi komórkami fińskiego producenta. 12 Apr 2014, o 00:22

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
rafas92 wrote:
Czy kupi ktos telefon ze wzgledu na kolor?
Czy kolorowe Lumie są klęską sprzedażową? Raczej nie skoro tyle ich naprodukowali a nie poddali się po 2-3 modelach

rafas92 wrote:
chociaz ten zielony fajny nawet, ale dla pierwszo klasisty szkoły podstawowej:)
Mi on się właśnie najbardziej podoba a do podstawówki to mi trochę już daleko :D
rafas92 wrote:
nawet kobieta nie kupi zielonego lub czerwonego telefonu:)
skąd wiesz? Kupi bo pasuje jej do ulubionej torebki, ogólnego stylu czy podobne.

Widzę że preferujesz monochromatyczność, telefon ma być teraz albo biały albo czarny i najlepiej niczym się nie wyróżniać. Niestety, większość ludzi woli mieć wybór koloru telefonu a nie tylko mieć narzucony czarny :P
Reply with quote 

Post Re: Nokia 225 i 225 Dual SIM nowymi komórkami fińskiego producenta. 12 Apr 2014, o 08:42

Male - 30%  Posts/Topics88/9  Reputation point 14 
Offline  Profile 
Symbian Opera
nie jestem monochromatyczny ze az tak. Chociaz moze i tak. Wychowałem sie w czasach gdy wiekszosc telefonow byla czarna albo szara. Nie bardzo wiem skad ta moda na kolorowe telefony. Zgadzam sie z tym ze zielony jest ladny. Ja tylko twierdze ze kolorami nokia klientow nie zyska. Najpierw te kafelki w lumiach. Kiedy to nie poprawilo sytuacji na tyle ile chcieli wymyslili nokie X Czyli wepchniecie kwadracikow tylko pod nazwa androida. A teraz nokia 225 czyli tani low-end telefon dla mas za niewielka cene okrojone mozliwosci i funkconalnoac. Jedyna zaleta wydaje sie byc opcja dual sim i dlugi czas pracy baterii
Reply with quote 

Post Re: Nokia 225 i 225 Dual SIM nowymi komórkami fińskiego producenta. 14 Apr 2014, o 08:45

Male - Friend  Posts/Topics1154/47  Reputation point 591 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Najlepsze Kolory to Czarny albo Biały jeżeli chodzi o telefony, te w jaskrawych kolorach wyglądają tandetnie jeżeli chodzi o Nokie 225.

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1, 2
Page 2 of 2 [ 20 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest