![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S30+ » Pomoc Techniczna » [S30+] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[225] Nokia 225 problem z połączeniem do PC. |
---|
![]() |
27 Apr 2015, o 14:17 |
Andrzej Suprom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Parę dni temu zakupiłem telefon firmy Nokia model 225. Po podłączeniu go do PC przez kabel USB komputer stara się znaleźć i zainstalować sterowniki jednak wyskakuje błąd i zarazem PC jak i program Nokia Suite wykrywa go jako Unknown/Nokia Device. Próbowałem na różnych PC jednak ciągle to samo. Problem leży w tym, że na starych telefonach (Nokia C3-01 i Nokia 3110, które podłączyłem i bez problemu zostały wykryte) mam około 1200 kontaktów i przeniesienie ich ręcznie zajmie wiele czasu. Jeśli jest to zły dział, prosiłbym o przeniesienie go lub poinformowanie mnie o tym ponieważ szukałem lecz znaleźć nie mogłem. Za wszelkie błędy co do działu bardzo przepraszam. Po wpisaniu kodu *#0000# wyskakuje następujący komunikat: Nokia 225 V21.00.11 18-08-14 RM-1011 NOKIA Language: EA Dziękuję za wszelką pomoc |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Apr 2015, o 14:55 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli dobrze kojarzę to to nie jest nokia tylko jakieś chińskie niewiadomoco z ich znaczkiem
![]() Możesz mieć problem z podpięciem tego do komputera. Nie ma tam gdzieś w ustawieniach synchronizacji z innym telefonem przez bluetooth? Tak będzie najprościej przerzucić kontakty IMO. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2015, o 15:11 |
Andrzej Suprom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź.
Jest ale problem jest w tym, że C3-10 ma zrypany dotyk przez co nie mogę się nigdzie dostać, a 3110 nie ma takiej możliwości. Czy połączenie się przez bluetooth do laptopa w programie Nokia PC Suite dałoby radę czy też to raczej odpada i go nie wykryje? Jeśli tak to skombinuję od kogoś laptopa i sprawdzę to. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|