![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 52 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia 500 opinie. |
---|
![]() |
17 Mar 2012, o 12:20 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rąbnij Refurbish Phoenixem i problem z głowy
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Mar 2012, o 12:32 |
patryk.98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tyle, że nie chce uszkodzić fona. A jak urządzenie się rozłączy w trakcie area...
|
![]() |
![]() |
17 Mar 2012, o 21:43 |
diri91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może spróbuj na innym kabelku? A jak podepniesz jako pamięć masową to też po jakimś czasie rozłącza? Jeśli zmiana kabelka nie pomoże i jako pamięć masową też rozłącza to spróbuj zrobić jej hard format. Jak problem nie zniknie to spróbuj też na innym kompie
![]() |
![]() |
![]() |
17 Mar 2012, o 22:36 |
dm1991 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk.98 wrote: Tyle, że nie chce uszkodzić fona. A jak urządzenie się rozłączy w trakcie area... Wtedy opcja dead phone. I pamietaj ze podczas wgryania softa polaczenie usb jest co chwile zrywane i wznawiane. |
Last edited by dm1991 on 17 Mar 2012, o 22:36, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
18 Mar 2012, o 20:08 |
Próbowałem na trzech kablach USB, ale cały czas zrywa.
Robiłem Hard Reset i po nim też zrywa. Przy pamięci masowej w ogóle się nie rozłącza. To w czym może być problem ? A tak od tematu to ciekawe kiedy wyjdzie SP1 do Nokia/Symbian Belle ? |
![]() |
![]() |
18 Mar 2012, o 21:11 |
FP1 będzie tylko dla telefonów, które fabrycznie posiadają Belle. Czyli N8, E7, C6-01, X7, 500 nie dostaną
|
![]() |
![]() |
18 Mar 2012, o 21:55 |
diri91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainstaluj ponownie Nokia Suite, a jak nadal będzie to samo to sprawdź na innym kompie tak jak wcześniej wspomniałem.
|
![]() |
![]() |
19 Mar 2012, o 19:24 |
Ok.
|
![]() |
![]() |
15 May 2012, o 20:28 |
Sebek76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak się zastanawiam czy warto zamienić E52 na ten model jak z baterią w tej nokii 500 ?
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2012, o 22:46 |
enter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miły telefonik ale bateria to według mnie to bardzo słaba strona . Mi trzyma strasznie krótko :< (około 2 dni) jak jest u was ?
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2012, o 22:59 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie ostatnio 4-5 dni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jun 2012, o 20:52 |
Ja ładuje co ok. 6 godzin
![]() |
![]() |
![]() |
10 Jun 2012, o 00:35 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk.98 wrote: Ja ładuje co ok. 6 godzin ![]() To przepraszam ja Cie bardzo ale co ty robisz z tym telefonem. Ja po cało dniowym siedzeniu na wifi mam kreskę niżej a ty co 6 godzin ładujesz |
![]() |
![]() |
10 Jun 2012, o 00:44 |
majsterbdg wrote: To przepraszam ja Cie bardzo ale co ty robisz z tym telefonem. Wystarczy połaczęnie HSPA (HSDPA, HSUPA) i baterii nie ma w moment |
![]() |
![]() |
10 Jun 2012, o 16:30 |
Właśnie, że też ja korzystam z sieci wi-fi, ale pomiędzy tym jeszcze korzystam z Opery Mini, Przesyłam dane GPS, Oglądam filmy, słucham muzyki, słucham radia przez internet, gram, zdalnie kontroluję komputer, przesyłam pliki przez wi-fi, robie zdjęcia, nagrywam filmiki, sprawdzam pocztę a poza tym mam jeszcze Kaspersky Mobile Security.
Wolnego RAM mam tylko 77MB Więc jakoś trzeba co te ok. 6 godzin ładować. ![]() A niestety zasięg na 3.5G mam ok.5-10% [ Dodano: 10 cze 2012, o 16:30 ] A z kolegą powyżej zgadzam się w 100%. Na łączu HSDPA bardzo szybko pada bateria. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 52 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)