Jak tak bardzo kuzynowi na nim zależy to niech zaproponuje, to się pewnie dogadacie. Ja na jego miejscu bym się nie zamieniał, a o dopłacaniu nawet bym nie wspomniał
Zależy do czego używasz telefonu; Xpress Music ma bardzo dobrą jakość muzyki zarówno na słuchawkach jak i wbudowanym głośniku, k800i jest modelem dużo starszym, ale z bardzo dobrym aparatem jak na ilość kolorów 256tys. Jestem fanem Nokii i doradzam Ci abyś przy niej został... Co do modyfikacji- takowe też występują przecież na Nokia (popularne patche). Pozdrawiam.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
A jeśli chcesz się zamienić to niech ci dorzuci 50zł, bo ten model jest dużo tańszy a muzyka wcale nie gra gorzej niż w 5310XM. <- mój błąd, jeśli to 5130 to ja bym sie zamienił bo muzyka do bani
Last edited by patryk-88 on 5 Jul 2010, o 21:13, edited 2 times in total.
Last edited by Mati91 on 5 Jul 2010, o 21:37, edited 1 time in total.
Mati91 wrote:ale z bardzo dobrym aparatem jak na ilość kolorów 256tys
Kolego, jakość fotek nie zależy od palety kolorów wyświetlacza jeśli w dobrym stanie k800 to bierz, ma dobry aparat, podobno jest nawet lepszy niż w k850 (5mpx), dograsz mu zmodyfikowane sterowniki i będzie miodzio
P.S. Może się Patrykowi coś pomyliło?
Last edited by _NeedSpeed_ on 5 Jul 2010, o 21:11, edited 1 time in total.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8