Jak na moje oko design niezachęcający, ale może to tylko złudzenie i na "real foto" telefon będzie prezentował się o niebo lepiej. Nigdy nie porównałbym go do Samsunga S5610, bo ten wedle mojej opinii na starcie kipi wręcz stylową elegancją (na prawdę brawa dla Samsunga za tę koncepcję).
Ogólnie ludzie nie gustujący w smartfonach oczekują konkretnego, porządnego modelu, a nie kolejnej błyszczącej zabawki pokroju telefonów ASHA. Nokii i wszystkim osobom stawiającym na klasykę przydałby się sprzęt określany całą gębą "kultowym".
Taka współczesna, solidna Nokia 3310, 6230i czy 6300 byłaby strzałem w dziesiątkę. 515 nie wygląda na telefon "z duszą" i nie wydaje mi się, by zawojował on w większym stopniu rynek i wdarł się na lata w pamięć miłośników fińskiej marki.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"