Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam, mam takowy problem z nokią 5300, telefon siostry nie działa, w ogóle nie uruchamia się, nie ładuje baterii, nie da się go sflashować przez dead usb , nawet ekran nie mignie czy dioda . Podejrzewam iż padła płyta główna, ostatnio tj. około 6 miesięcy temu wymieniałem w nim tasiemkę, ale to pewnie nie ma nic do rzeczy. P.S.Sprawdzałem na sprawnej baterii i nic to nie dało. Proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam eF13
Wszystkie pomysły i programy wykonane prze ze mnie są prawnie zastrzeżone! Masz problem z uruchomieniem gry/programu na pc? napisz do mnie, pomoge Anime jest bogiem, komputer nałogiem, komórka podstawą, życie zabawą.
ef13 Młodociany informatyk(prawie jak programista)
Wszystkie pomysły i programy wykonane prze ze mnie są prawnie zastrzeżone! Masz problem z uruchomieniem gry/programu na pc? napisz do mnie, pomoge Anime jest bogiem, komputer nałogiem, komórka podstawą, życie zabawą.
czesio92 wrote:Kup na allegro np z uszkodzonym wyświetlaczem za grosze i przełóż płytę.
i chyba właśnie tak zrobię, dzięki za podpowiedź